Carmen Harra: Alexandra Stan a fost OMORÂTĂ de Marcel Prodan

Alexandra Stan a fost ucisă într-o viață anterioară de Marcel Prodan, spune Carmen Harra
Alexandra Stan a fost ucisă într-o viață anterioară de Marcel Prodan, spune Carmen Harra / FOTO: enational.ro

Cântăreaţa şi managerul ei s-au întâlnit şi în vieţi anterioare, când artista a fost înjunghiată mortal de bărbat, aşa explică celebra vizionară Carmen Harra relaţia violentă dintre Alexandra Stan (24 de ani) şi Marcel Prodan (34 de ani).

În viziunea parapsihologului american, Alexandra şi Marcel au o relaţie karmică, un amestec de ură şi iubire. „Ura dintre ei provine din memorii inactive, nu e vorba de o criză de nervi cauzată de bani. El a omorât-o de tânără într-o viaţă anterioară, când rolurile erau inversate: ea era nobilă, iar el, sclavul ei. A bătut-o, maltratat-o şi schingiuit-o. Nu întâmplător ea s-a născut cu un singur rinichi... Dacă într-o viaţă anterioară eşti bătut, tăiat sau ţi se scoate un organ, corpul fizic duce cu el această memorie într-o existenţă viitoare”, a explicat Carmen Harra, potrivit Ziarul Ring

Întrebată unde se ascunde acum Marcel, Harra a declarat: „El va încerca să fugă din ţară, dar va fi prins şi pedepsit. El a pus deoparte nişte bani în conturi din străinătate, dar nu atât de mulţi. Un colaborator al lui va încerca să muşamalizeze cazul”. În privinţa muzicii, Harra vede un final: „Cariera lor la nivel înalt e terminată. Chiar dacă drama îi deschide ei multe porţi, nu are starea psihologică de creativitate pentru a se reinventa peste noapte. Ea are nevoie să se simtă iubită. Părinţii sunt de partea ei, dar eu simt că şi ei au considerat-o sursă de viaţă bună. Cred că ei au instigat-o să-l întrebe pe manager despre bani”.

Articole recomandate

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?