Contre violente între Carmen Dan şi Mihai Tudose după scandalul declanşat de chestorul Ioniţă

 
Carmen Dan îi răspunde lui Mihai Tudose: "Bădăran, oportunist, securist"
Carmen Dan îi răspunde lui Mihai Tudose: "Bădăran, oportunist, securist"

Carmen Dan i-a răspuns, marți, lui Mihai Tudose, după ce fostul premier a caracterizat-o drept "mincinoasă, agresivă și incompetentă". "Bădăran, oportunist, securist", a fost replica lui Carmen Dan."Nu aş vrea să lungim acest subiect, despre Ioniţă, zicerile domnului Ioniță. Eu cred că am comentat destul. Domnul Ioniţă este un domn care și-a dorit să fie personaj. E adevărat că a prins culoar. A ținut morțiş să se penibilizeze şi domnul Tudose. E plină politica românească de domnişori frustraţi care ştiu să lupte bărbăteşte cu femeile jignind. Am să îi răspund scurt, pe înţelesul dânsului: bădăran, oportunist, securist, nu neapărat în ordinea asta", a spus Carmen Dan.

Tudose: Carmen Dan a fost prinsă cu minciuna

Mihai Tudose i-a dat replica lui Carmen Dan, în direct la Realitatea TV: "E greu să ai o replică unui asemenea tip de om. Ea a fost prinsă cu minciuna. Eu am invocat un act pe care l-a depus domnul Ioniţă în ianuarie 2018 când am spus că nu pot să îl numesc pe Ioniţă şeful Poliţiei fiindcă domnia sa a depus un raport prin care refuză funcţia. Atunci doamna Carmen Dan a spus că nu e adevărat. Era cuvântul meu împotriva cuvântului ei. Atunci eu am fost elegant şi nu am mai insistat pe această temă. Acum, după un an şi trei luni, domnul chestor Ioniţă confirmă ce am spus eu atunci. Ieri m-am manifestat ca atare şi am spus că este clar că doamna ministru minte. A fost prinsă cu minciuna, este o mincinoasă. Se comportă ceva de genul următor: fiindcă am prins-o cu minciuna, numai un securist poate să o prindă cu minciuna. E securist dacă te-a prins. Şi a doua chestie: că am spus-o public, sunt bădăran. Păi eu te prind că fugi cu televizorul din casă şi când te prind sunt securist, sunt bădăran că tu eşti o femeie, o delicată. Uitaţi limbaj de delicată! Ăsta e omul".

Scandal la vârful MAI. Se cere audierea lui Ioniță și a lui Carmen Dan

Fostul premier Mihai Tudose a izbucnit, luni, la adresa ministrului de Interne Carmen Dan, după scrisoarea deschisă trimisă acesteia de către șeful DGA Cătălin Ioniță. ”Guvernul Tudose a picat pentru că nu am putut lucra cu o mincinoasă”, a spus Tudose, care a relatat ce s-a aflat în spatele scandalului din guvern din 2018. 

Tudose, dezlănțuit către Carmen Dan: "Mincinoasă! I-am cerut demisia, s-a dus la partid la taică-su"

Fostul premier Mihai Tudose a acuzat-o pe Carmen Dan că minte continuu și a cerut demiterea acesteia de la șefia MAI, adăugând că nu se așteaptă însă ca acest lucru să se întâmple.

”Minte Carmen Dan. A mințit de atunci continuu. Nu se poate ca un ministru de interne, membru CSAT, să îl mintă pe premier”, a declarat Mihai Tudose la Realitatea TV, cu referire la conflictul din guvernul pe care l-a condus, înainte de a fi îndepărtat de PSD.

El a relatat cum a decurs acel moment, care începuse după scandalul cu polițistul pedofil și demiterea șefului Poliției Române, Bogdan Despescu.

”Am spus că nu se poate da afară pe cineva fără să pui pe cineva în loc. Am primit propunerea cu domnul chestor Ioniță. Odată cu propunerea am fost informat că domnul Ioniță nu dorește funcția. L-am sunat și mi-a recunoscut că refuză. Am sunat-o pe doamna Carmn Dan și mi-a spus că nu e adevărat, că dorește. I-am cerut demisia pentru că minte, ea s-a dus la partid la taică-su și a început scandalul pentru că Dumnezeule, să te dai la una dintre doamnele domnului Dragnea e ca și cum ai da foc la Biserică. Guvernul Tudose a picat pentru că nu am putut lucra cu o mincinoasă”, a spus Tudose.

Cătălin Ioniţă, şeful DGA, atac la Carmen Dan: Trebuie să înceteze minciunile din minister

”Vă dați seama că această doamnă cu acest caracter organizează alegerile? Nu e de demisie, e de demitere, dar trebuie să o demită poporul”, a mai spus fostul premier la Realitatea TV. 

Ceva mai devreme, Mihai Tudose îi făcuse lui Carmen Dan un portret devastator. ”Mincinoasă. Agresivă și Incompetentă. O reprezentare perfectă a omului lu’ Dragnea. Ministrul de Interne... Carmen Dan”, a scris fostul premier, pe Facebook.

”Vă aduceți aminte cum în Ianuarie 2018 am cerut demisia acestei ,,doamne” fiindcă minte și are o agendă proprie în cadrul ministerului... Atunci ,,partidu’” a luat foc, am fost făcut misogin și evident deconspirat ca fiind securist și trădător... Acum, Chestorul Ioniță recunoaște că ,,doamna” a mințit și nu numai ci și o serie de abuzuri și presiuni care nu au nici o legătură cu ceea ce trebuie să fie un ministru de interne... 
Nu cred că se mai așteaptă nimeni ca ,,doamna” Dan să-și dea demisia... Poate chiar e util să mai stea acolo. Să o vedem și să ne reamintim cum arată ,,omul perfect al lu’ Dragnea/ PSD” Această mostră de jalnic caracter organizează alegerile... În fața ei depun jurământul de onoare tinerele generații de polițiști... ei stând drepți în fața unei mincinoase care, fiindcă are tricou cu PSD dat de Dady Dragnea pare intangibilă! Această ,,doamnă” este membră CSAT... Nu trebuie să-și dea ea demisia... trebuie trimiși toți acasă. Urgent!”, a scris Tudose.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Stefan
23 Apr 13:53
Asta patiti daca nu sunteti consecventi in politica postului ,lupta cu acesti infractori trebuie dusa cu bata ,nu cu indulciri de ton de tip Gusa .
Si sa va mai spun ceva ,atata timp cat va detine Gusa principalele emisiuni stil ''cantarea romaniei '' nu veti mai avea nici sustinatori telespectatori care sa va fie alaturi,veti pierde pe toate fronturile .
Chiar si foarte multe comantarii de buna credinta si decente sunt cenzurate de probabil niste indivizi psd-isti travestiti pe care i-ati mentinut pe pagina de internet .
Răspunde
0 0
Stefan
23 Apr 13:52
Asta patiti daca nu sunteti consecventi in politica postului ,lupta cu acesti infractori trebuie dusa cu bata ,nu cu indulciri de ton de tip Gusa .
Si sa va mai spun ceva ,atata timp cat va detine Gusa principalele emisiuni stil ''cantarea romaniei '' nu veti mai avea nici sustinatori telespectatori care sa va fie alaturi,veti pierde pe toate fronturile .
Chiar si foarte multe comantarii de buna credinta si decente sunt cenzurate de probabil niste indivizi psd-isti travestiti pe care i-ati mentinut pe pagina de internet .
Răspunde
0 0
Pesedist Batrin
23 Apr 13:46
Chiar asa de rau am ajuns tovarashi !? Chiar nu mai este in tara asta nimeni cu ceva carte si putina decenta ! Chiar trebuie toti sa ne nashim si sa ne incuscrim !?
Răspunde
0 0
Pai tovarashi cartea e scumpa ... nu toti beau cerneala
23 Apr 13:43
În perioada 1991-1995 a urmat cursurile Facultății de Științe Juridice și Administrative, Universitatea Creștină Dimitrie Cantemir, București[1], iar apoi, în 2001, un curs postuniversitar, „Management și gestiunea afacerilor", în cadrul Facultății de Științe Economice a Universității „Dunărea de Jos” din Galați. În 2002 a urmat un curs de specializare la Bruxelles, referitor la controlul parlamentar al forțelor armate NATO. În 2006 a urmat diferite cursuri; un curs postuniversitar în domeniul securității naționale, în cadrul Colegiului Superior de Securitate Națională, Serviciul Român de Informații, un curs de specializare pentru cadre de conducere (Senior Executive Seminar; SES), în cadrul Centrul European Marshall pentru Studii de Securitate Națională (George C. Marshall European Center for Security Studies) din Garmisch-Partenkirchen, Germania și un curs de specializare postuniversitar în cadrul Colegiul Național de Apărare, București. În perioada 2006-2007 a efectuat un master în „Politici Economice Europene” la Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA) din București și un curs postuniversitar „Managementul comunicării și relații publice" în cadrul Facultății de Științe Economice a Universității „Dunărea de Jos”. În 2007 și-a completat studiile cu un curs de specialitate privind „Analiza și rezolvarea conflictelor armate” la Georgetown University, Statele Unite ale Americii, în colaborare cu Colegiul Național de Apărare. Tot în 2007 a mai urmat niște cursuri de formare profesională postuniversitară „Relații internaționale și integrare europeană” la Institutul Diplomatic Român, institut finanțat prin bugetul Ministerului Afacerilor Externe (MAE).
Răspunde
0 0
Boierilor ... mai mult nu se poate ...Sa traiti
23 Apr 13:14
În iulie 2000 și-a dat licența în drept la Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza”,[2] după ce a absolvit Facultatea de Drept la Universitatea Ecologică din București, forma de învățământ „fără frecvență”.[3] În 2004 și-a luat diploma de masterat în managementul afacerilor publice europene la Academia de Studii Economice.[2]

Între septembrie 1990 și iulie 1996, Carmen Dan a fost secretară la Școala generală nr. 3 Videle, iar în perioada martie–septembrie 1990, a fost secretară la Consiliul Provizoriu de Uniune Națională (CPUN).[2] Din noiembrie 2001 până în iulie 2002, a deținut funcția de front desk teller la Raiffeisen – Agenția Videle, iar din iulie 1996 până în noiembrie 2001, a fost referent la Banca Agricolă, Agenția Videle. Din decembrie 2010 până în iunie 2012 a fost director executiv la Serviciul Public Comunitar de Evidență a Persoanelor al Județului Teleorman din cadrul Consiliului Județean, iar din iulie 2002 până în decembrie 2010, Carmen Dan a fost consilier juridic la Serviciului Juridic și Contencios din același Consiliu Județean.[2]
Răspunde
0 0
Astia va reprezinta tovarashi !!!???
23 Apr 13:13
În iulie 2000 și-a dat licența în drept la Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza”,[2] după ce a absolvit Facultatea de Drept la Universitatea Ecologică din București, forma de învățământ „fără frecvență”.[3] În 2004 și-a luat diploma de masterat în managementul afacerilor publice europene la Academia de Studii Economice.[2]

Între septembrie 1990 și iulie 1996, Carmen Dan a fost secretară la Școala generală nr. 3 Videle, iar în perioada martie–septembrie 1990, a fost secretară la Consiliul Provizoriu de Uniune Națională (CPUN).[2] Din noiembrie 2001 până în iulie 2002, a deținut funcția de front desk teller la Raiffeisen – Agenția Videle, iar din iulie 1996 până în noiembrie 2001, a fost referent la Banca Agricolă, Agenția Videle. Din decembrie 2010 până în iunie 2012 a fost director executiv la Serviciul Public Comunitar de Evidență a Persoanelor al Județului Teleorman din cadrul Consiliului Județean, iar din iulie 2002 până în decembrie 2010, Carmen Dan a fost consilier juridic la Serviciului Juridic și Contencios din același Consiliu Județean.[2]
Răspunde
0 0
Mariana Lucaci
23 Apr 11:32
In Romania toti sunt intelectuali, chiar si prostul satului !
Răspunde
0 0
Mariana Lucaci
23 Apr 11:30
In Romania toti sunt intelectuali, chiar si prostul satului !
Răspunde
0 0
Mariana Lucaci
23 Apr 11:28
Nu stiu prea multe despre Carmen Dan dar Mihai Tudose, trebuie sa o lasa mai moale cu obraznicia. Sa-si vada de sanatate, ca are nevoie. Bine i-a zis Carmen Dan, oportunist ! Se pleaca dupa cum sunt foloasele. Acum a intrat in tabara Pontista. Sa stea acolo la securisti. Daca vrea sa faca ceva, sa faca bine sa mearga pe cai legale nu cu subterfugii, insinuari si meschinarii.
Răspunde
0 0
Rezistenta
23 Apr 11:04
Pentru un "academician" cu diploma semnata in bucatarie la Oprea, Tudose si-a gasit locul. Dupa ce a fost dat afara din guvern precum ultimul maimutoi de la circ, acum isi arata neputinta zilnic prin ziare.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?