Carmen Dan, despre mitingul PSD: Voi fi alături de colegii mei

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a anunţat vineri că va participa la mitingul PSD de sâmbătă, deoarece consideră că tăcerea nu ajută la construirea unei societăţi bazate pe democraţie, subliniind că se va asigura că forţele de intervenţie ale MAI vor proteja participanţii.„În contextul în care mâine vor avea loc în Bucureşti 14 manifestări publice aprobate de Primăria Generală a Capitalei, vreau să îi asigur pe români că am cerut structurilor Ministerului Afacerilor Interne să ia toate măsurile necesare pentru gestionarea corespunzătoare a fiecărui eveniment în parte. Toate sunt importante, iar instituţiile statului sunt în slujba tuturor cetăţenilor, motiv pentru care am solicitat ca fiecare acţiune a forţelor de intervenţie să aibă în vedere, cu prioritate, protecţia participanţilor. Am încredere că aşa se va întâmpla!”, a scris ministrul Carmen Dan pe Facebook.

Carmen Dan a mai precizat că îşi va încredinţa propria siguranţă jandarmilor, poliţiştilor şi celorlalţi reprezentanţi ai MAI, care vor fi sâmbătă în stradă. „La mitingul PSD voi fi alături de colegii mei, întrucât sunt de părere că tăcerea şi indiferenţa nu vor ajuta niciodată la construirea unei societăţi care să se bazeze pe democraţie. Întotdeauna acţiunile care m-au ghidat în viaţă au avut ca pilon principal dreptatea, respectarea legii şi a Constituţiei. Cred cu tărie că este esenţial să ne asumăm răspunderea pentru faptele şi acţiunile noastre, fie că suntem miniştri, procurori, preşedinţi sau simpli cetăţeni!”, a mai scris ministrul de Interne.

Mitingul organizat de PSD va avea loc sâmbătă, 9 iunie, începând cu ora 20.00, în Piaţa Victoriei.

Partidul Social Democrat (PSD) a anunţat că, sâmbătă, 9 iunie, va organiza, în Piaţa Victoriei, între orele 20.00 şi 22.00, un miting împotriva abuzurilor.

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, că la mitingul de protest de sâmbătă vor fi prezenţi între 400.000 şi 600.000 de oameni, de trei-patru ori mai mult decât estimaseră iniţial organizatorii.

”Prezenţa la mitingul de mâine (sâmbătă - n.r.) va depăşi cel puţin de trei patru ori cifrele pe care le-am estimat iniţial”, a declarat pentru MEDIAFAX secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, după ce, iniţial, estimase o prezenţă de peste 150.000 de oameni.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?