Care este ultimul mesaj al președintelui înainte de alegerile de duminică

 

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis un ultim mesaj înainte de încheierea campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare şi pentru referendum.

 Într-un mesaj video înregistrat, preşedintele face apel la români să voteze la referendumul pe care l-a convocat.

"Dragi români, acum, duminică, pe 26 mai, avem alegeri. Împreună cu alegerile europarlamentare, am convocat un referendum. Am convocat un referendum pentru toţi românii. Mergeţi, dragi români, şi votaţi la referendum! Votaţi pentru o justiţie dreaptă în România! Votaţi pentru o bună guvernare în România, pentru o guvernare în interesul României şi în interesul românilor! Mergeţi, dragi români, şi votaţi la referendum pentru România europeană, pentru România prosperă şi sigură, pentru România noastră, a tuturor!", afirmă Klaus Iohannis.

Potrivit deciziei președintelui Klaus Iohannis, întrebările din cadrul referendumului pentru justiție, la care trebuie să se răspundă simplu, prin „DA” sau „NU” sunt următoarele:

1. „Sunteţi de acord cu interzicerea amnistiei şi graţierii pentru infracţiuni de corupţie?”

2. „Sunteţi de acord cu interzicerea adoptării de către Guvern a ordonanţelor de urgenţă în domeniul infracţiunilor, pedepselor şi al organizării judiciare şi cu extinderea dreptului de a ataca ordonanţele direct la Curtea Constituţională?”

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Andrei Palincu
25 May 15:49
Măcar de-ar fi ultimul dar nu avem bafta asta. Fantoma de la Cotroceni ne va bântui multă vreme. A reuşit să sperie şi legendara cucuvea.
Răspunde
0 0
MERGETI LA REFERENDUM !!!
25 May 07:12
NU LASATI CIORDITORII SI ANALFABETII SA HOTARASCA IN LOCUL VOSTRU ! DATI-LE LA BOT !

DA SAU NU ESTE PUTEREA VOASTRA ! NU II LASATI SA VA CALCE IN PICIOARE ! EI SINT SLUGILE SI VOI STAPINII !
Răspunde
0 0
Poporul decide ce să faca guvernul.Dar asta prin vot.
25 May 05:36
Abia astept duminica ,sa văd eu guvernul ca mai da OUG sau stabileste politica penală după ce eu am pus stampila pe buletin ”
Răspunde
0 0
Poporul decide si guvernul executa.Doar după ce am votat la referendum
25 May 05:35
Abia astept duminica ,sa văd eu guvernul ca mai da OUG sau stabileste politica penală după ce eu am pus stampila pe buletin ”
Răspunde
0 0
Magda Tudor
25 May 01:26
NU
Răspunde
0 0
Bogdan
24 May 23:29
După o campanie săracă în idei si cu candidați plictisitori de la că nu s-a putut reține o idee deoarece numai de europarlamenrare nu ai vorbit să nu mire pe nimeni prezenta la vot. Opoziția a fost inexistentă prin idei puterea populistă și președintele total neclar cu o prestație slăbuță spre mediocră. Dacă asta e clasa politică actuală să nu mire pe nimeni că în următoarele cicluri electorale prezenta va fi de maxim 20 la sută și de vina sunt toții.
Răspunde
0 0
SCALAT Mircea
24 May 22:55
Ţara mă cheamă la UNRĂ! Aşa că, mă voi prezenta, cum am făcut întotdeauna, asta însă nu înseamnă că îndemnul unuia ori a altuia să pun ştampila după voia lor mă va face ca să-mi schimb opţiunea.
Răspunde
0 0
Groza
24 May 22:13
Multa saracie.Omul are instinct,,educatie,constinta ,samd.Instinctul (dai mita-stomacul) prevaleaza educatia ,constiinta.Se va vedea cati au instinctul-stomacul,dar si cati au fost prostiti.
Referitor la Referendum:Trebuia sa se duca o munca din usa in usa.Vrei ca cei alesi de tine daca fura sa nu fie pedepsiti?Referendumul va arata ,in cazul de fata indobitocirea electoratului de catre PSD(si acoliti) prin stomac,notiunea de educatie si constiinta. Veti vedea ca in Hargita si Covasna educatia si constiinta prevaleaza stomacului,iar in judetele de la Dunare(Dolj,Olt,Teleorman,Giurgiu,Calarasi )nu.La fel si in Moldova.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?