Care este cel mai curat și sigur oraș din lume? Clasamentul în care este inclus și București

 

Pentru a stabili care este cel mai curat și sigur oraș din lume au fost luate în considerare mai multe lucruri: climatul politic, social, econimic și serviciile de îngrijire medicală. Studiul a fost efectuat de o companie de consultanță și este realizat în fiecare an pentru clasificarea calității vieții în 231 de orașe mari din întreaga lume ținând cont de 39 de criterii.Astfel, pentru a opta oară consecutiv, Viena este orașul cu cea mai bună calitate a vieții. După Viena urmează Zürich (2), Auckland, (3), München (4), Vancouver (5) Düsseldorf (6), Frankfurt (7), Geneva (8), Copenhaga (9) şi Basel (10). Aşadar, majoritatea oraşelor din clasament sunt europene.

Faţă de 2016, Bruxelles a pierdut mai multe locuri (27 acum), la fel şi Roma (57) sau Istanbul ( 133). Bucureştiul ocupă locul 107.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?