Care au fost fenomenele anului 2018 pe Instagram

 

Videoclipurile ASMR, destinate relaxării, jocul video Fortnite şi o trupă de K-Pop, BTS, se numără printre fenomenele anului 2018 pe reţeaua de socializare Instagram, informează AFP.

Potrivit datelor publicate joi de această filială a companiei Facebook, printre tendinţele apărute în acest an "se disting în special videoclipurile ASMR, cum ar fi cele în care este tăiat un săpun sau în care se manevrează zgomotos o pastă vâscoasă".
         
Clipurile ASMR (Autonomous Sensory Meridian Response, n.r.) au drept scop inducerea unei stări de relaxare sau de adormire cu ajutorul unor stimuli vizuali şi/sau sonori.
             


Printre alte fenomene, jocul Fortnite "a cunoscut, de asemenea, o creştere explozivă" - utilizarea hashtag-ului #fortnite înregistrând "cel mai rapid progres din lume pe Instagram".
                
În ceea ce priveşte sfera culturală, potrivit datelor Instagram, BTS, o trupă de băieţi din Coreea de Sud, cu milioane de admiratori din întreaga lume, dispune de cea mai mare comunitate de fani în rândul utilizatorilor acestei reţele de socializare.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?