Candidati PNL alegeri europarlamentare 2019 - Liste complete

 
candidati pnl alegeri europarlamentare 2019
candidati pnl alegeri europarlamentare 2019

Candidati PNL alegeri europarlamentare 2019 - Avem listele complete cu toate numele implicate.Candidati PNL alegeri europarlamentare 2019 - Aveti mai jos toate informatiile despre candidatii partidului PNL, dar si alte informatii esentiale despre alegerile europarlamentare.

Lista PNL europarlamentare 2019. Candidati PNL europarlamentare 2019. Cine candideaza din partea PNL la alegerile din 26 mai?

candidati pnl alegeri europarlamentare 2019

 

Lista PNL europarlamentare 2019. Candidati PNL europarlamentare 2019.  PNL a prezentat pe 14 martie, dupa mai multe amanari, lista finala a candidatilor pentru alegerile europarlamentare. Realizatorul TV Rares Bogdan este in fruntea listei.

 

Rares Bogdan

 

Mircea Hava

 

Siegfried Muresan

 

Vasile Blaga

 

Adina Valean

 

Daniel Buda

 

Dan Motreanu

 

Gheorghe Falca

 

Cristian Buso

 

Marian Jean Marinescu

 

Vlad Nistor

 

Mihai Turcanu

 

Violeta Alexandru

 

 

Iată cum va arăta buletinul de vot! 

(w500) <p>buletin

(w500) <p>buletin

(w500) <p>buletin

(w500) <p>buletin

(w500) <p>buletin

(w500) <p>buletin

 

Candidati PSD alegeri europarlamentare 2019. Iată ordinea partidelor pe buletinele de vot la europarlamentare 2019:

1. PSD

2. Alianța 2020 USR - Plus

3. Pro România

4. UDMR

5. PNL

6. ALDE

7. PRODEMO

8. PMP

9. Partidul Socialist România

10. Partidul Social Democrat Independent

11. Partidul România Unită

12. Uniunea Națională pentru Progresul României

13. Blocul Unității Naționale - BUN

14. Greforiana-Carmen Tudoran

15. George-Nicolae Simion

16. Peter Costea

 

Ordinea partidelor de pe buletinele de vot a fost stabilita miercuri, la Biroul Electoral Central. BEC trage la sorti pozitia pe listele de vot la alegerile europarlamentare pentru partidele si independentii care s-au inscris in cursa electorala. In total, au fost validati 13 partide si trei candidati independenti

Miercuri s-a stabilit ordinea pe buletinele de vot a a partidelor politice, organizatiilor cetatenilor apartinand minoritatilor nationale, aliantelor politice si aliantelor electorale care au depus liste de candidati, precum si a candidatilor independenti. Aceasta are loc in conditiile Hotararii Guvernului nr. 81/2019 privind aprobarea programului calendaristic pentru realizarea actiunilor necesare pentru alegerea membrilor din Romania in Parlamentul European in anul 2019, arata stiripesurse.ro. Pentru partidele politice, stabilirea numarului de ordine pe buletinul de vot se face prin tragere la sorti.

In schimb, candidatii independenti se trec la sfarsitul buletinului de vot, in ordinea inregistrarii candidaturilor.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019. Au ramas definitive candidaturile depuse de treisprezece partide si de trei persoane fizice, a decis BEC dupa verificarea indeplinirii conditiilor prevazute de legea electorala.

Campania electorala pentru alegerile europarlamentare incepe in 27 aprilie si se incheie in 25 mai, la ora 7.00.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?