Când un părinte sfânt va muri, vine Apocalipsa. Profeții cutremurătoare

Vine apocalipsa financiară! Guverne vor cădea, ţări vor da faliment...
Vine apocalipsa financiară! Guverne vor cădea, ţări vor da faliment...

Apocalipsa a fost și este un subiect foarte controversat, ce naște dezbateri indiferent de religie.Un alt caz de acest fel a fost atunci când au fost descoperite niște manuscrise în Marea Moartă. După ce au fost îndelung studiate, specialiștii au ajuns la concluzia că datează din secolul I înainte de Hristos. Arheologii au continuat să cerceteze zona și au descoperit alte 40.000 de documente cu importanță istorică.

Ceea ce este cu adevărat incredibil este faptul că o mare parte dintre aceste scrieri sunt prezente și în Biblie, în Vechiul Testament. 

Se pare că Vaticanul a făcut tot posibilul ca o parte din aceste documente să rămână secrete. Se presupune că ar conține informații importante despre creștinătate și despre Apocalipsă.

Potrivit acestor scrieri, sfârșitul lumii va începe atunci când un mare părinte va muri, iar orașele vor fi cuprinse de flăcări și războiul va începe pretutindeni. Vaticanul face tot posibilul ca identitatea acestuia să nu fie cunoscută.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?