Când o poză valorează cât o mie de cuvinte. 9 imagini care îți fac ziua mai frumoasă

Când fotografiile spun mai mult decât o mie de cuvinte
Când fotografiile spun mai mult decât o mie de cuvinte
Când fotografiile spun mai mult decât o mie de cuvinte Când fotografiile spun mai mult decât o mie de cuvinte Când fotografiile spun mai mult decât o mie de cuvinte Când fotografiile spun mai mult decât o mie de cuvinte Când fotografiile spun mai mult decât o mie de cuvinte Când fotografiile spun mai mult decât o mie de cuvinte Când fotografiile spun mai mult decât o mie de cuvinte Când fotografiile spun mai mult decât o mie de cuvinte

Cele mai bune imagini sunt cele care nu mai au nevoie de niciun comentariu. Realitatea.net vă propune azi nouă fotografii interesante care vă vor face ziua mai frumoasă. Un băiețel care are grijă ca prietena lui să nu răcească și îi încheie hăinuța, un copil care privește lumea printr-o crăpătură, alături de pisica lui sau un câine purtat regește de supușii lui umani.

Doi urși care se îmbrățișează, un instantaneu de nuntă, cu un vulcan în plină erupție în fundal și o pisică care își ține puiul în brațe.

Uneori, fotografiile nu mai au nevoie de comentarii.

Dovada, în Galeria Foto 

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?