CAMPANIE PE NET: Traian Băsescu i-a parodiat electoral pe Badea, Gâdea şi Stan - VEZI VIDEO

 
Foto: NewsIn
Foto: NewsIn
Preşedintele Traian Băsescu a acuzat nu odată trusturile de presă că sunt instrumente de influenţă a deciziei politice. În ceea ce priveşte internetul, şeful statului a afirmat marţi că online-ul tinde să intre în "jocurile" "marilor trusturi de presă", deoarece unele "mici" informaţii "se lansează" pe internet, sunt preluate în presa scrisă, apoi aduse "la vârf de dezbatere" în emisiunile televizate.

Preşedintele însuşi foloseşte internetul în campania electorală şi duce declaraţiile legate de trusturile de presă la un nou nivel. Şeful statului apare în două clipuri publicate pe internet, în care sunt parodiate două emisiuni de televiziune, de la Antena 3.


"Este esenţial ca un utilizator de internet să aibă responsabilitatea informaţiei pe care o pune în circulaţie (...). Sunt un utilizator civilizat de internet şi adesea mă deranjează violenţa pe internet. Se observă deja un început de lipsă de responsabilitate", a declarat marţi Traian Băsescu.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?