CAMPANIA PE INTERNET: Rugăciune pentru alegerile prezidenţiale. Vezi video!

 
Rugă pentru alegeri
Rugă pentru alegeri
FOTO: prayernet.ro
"Suntem un grup de creştini din România. Aici se află rugăciunea pentru alegerile prezidenţiale 2009 pusă în atenţia lui Dumnezeu. Caracterul din rugăciune are votul nostru!" - acesta este mesajul postat pe youtube. Biserica Ortodoxă spune că nu are rugăciiuni speciale pentru alegeri, iar credincioşii nu ar trebui să ţină cont de toate aberaţiile care apar pe internet.

"Tatăl nostru care eşti in ceruri! Te lăudam pentru că ni te-ai descoperit, ca să te cunoaştem prin Cuvântul Tău, care ne-a rămas în scris de mii de ani, pentru noi şi copiii noştri. Venim în atenţia Ta acum, pentru că vrem să ne rugăm Ţie Doamne, în cât mai multe din situaţiile de fiecare zi, şi astfel Tu să ne poţi descoperi implicarea Ta.

Această rugăciune este pentru alegerile prezidenţiale din 2009, pentru ca să ajungă la putere cei care au cea mai pregătită inimă să ţină cont de Tine, Doamne. Prin voia Ta ajunge un om la conducerea poporului, iar noi suntem liberi să-l alegem.


Ne rugăm pentru cei aleşi să primească de la Tine toată înţelepciunea şi umilinţa, ca să ne servevească drept exemplu de responsabilitate şi curaj. Să conducă matur, în primul rând viaţa personală şi familia, partidul şi apoi naţiunea romănă, căci dacă nu ştie să-şi crească familia integru, cum va putea ghida cu putere şi înţelepciune acest popor?

Mulţumim pentru că ai menţinut pacea în ţara tuturor posibilităţilor, în România. Fiecare naţiune care Ţi-a dat slava cuvenita Tu ai ridicat-o, iar fiecare civilizaţie care a legalizat imoralitatea şi-a găsit sfârşitul.

Te rugăm să ridici bărbaţi responsabili care să spună NU imoralităţii şi desfrânării şi să spună DA relaţiilor mature în dragoste. Dă-ne motive să Te lăudăm pentru felul în care o să ajungi în inimile românilor şi astfel vei arăta lucrarea Ta în România. Te iubim dragă Tată ceresc şi toate acestea ţi le-am adus în numele fiului Tău Isus pentru ca gloria Ta. Amin!"

Contactat de REALITATEA.NET, purtătorul de cuvânt al Patriarhiei, Constantin Stoica, a declarat că Biserica nu are rugăciuni speciale pentru alegeri. "Avem pentru molime, pentru începutul de an şcolar, pentru ploi, dar nu pentru alegeri. Pe internet apar tot felul de "aberaţii" în numele credinţei. Oamenii ar trebui să-şi consulte preotul mai întăi", spune părintele Stoica.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?