Călin Popescu-Tăriceanu, ultimul mesaj pe 2018: "Vă chem pe toţi..."

 

Călin Popescu-Tăriceanu, președintele Senatului, a transmis un mesaj înaintea Anului Nou."La mulți ani, dragi români!

Anul ce se termină a fost unul în care am avut de trecut peste o serie de provocări, dar a fost și un an în care am realizat progrese importante pentru țara noastră. Trecerea într-un nou an aduce întotdeauna un sentiment de speranţă pentru fiecare dintre noi. Într-un moment în care întoarcem pagina anului 2018 și ne pregătim pentru noul an, îmi doresc ca 2019 să fie un an al solidarităţii între români, în care vom reuși să punem capăt dezbinării din societate, un an în care să asigurăm prosperitate și siguranță, atât cetățenilor, cât și țării.

Nu există nicio îndoială că 2019 va aduce multe schimbări în bine pentru România. Sper ca împreună să facem față tuturor obstacolelor ce ne vor ieși în cale pe parcursul anului viitor, iar România va fi din ce în ce mai puternică. În 2019 avem o mare oportunitate de a consolida poziția României în Uniunea Europeană. Trebuie să învățăm să folosim toate aceste oportunități care ni se ivesc pentru a promova interesele țării noastre, ale cetățenilor. Îmi doresc pentru anul ce vine, dar și pentru următorii, ca vocea României să se facă auzită mai bine în Europa. Vreau o Românie puternică într-o Uniune Europeană puternică, în care cetățenii sunt tratați în mod egal. Am convingerea că avem forța pentru a contribui la schimbarea în bine a Uniunii Europene în timpul mandatului președinției Consiliului UE.

Vă urez un an nou cu bine şi vă chem pe toţi să colaborăm pentru o Românie unită. Sunt convins că dacă vom lucra împreună, vom asigura progresul României și vom garanta fiecărui român oportunitățile pe care le merită.

Din partea mea, a familiei mele, vă doresc un an nou plin de bucurii și împliniri", a scris Tăriceanu pe Facebook.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?