Cafeaua de pătrunjel, beneficii spectaculoase pentru sănătate. Te revigorează complet!

 
Cafeaua de pătrunjel, beneficii spectaculoase pentru sănătate. Te revigorează complet!
Cafeaua de pătrunjel, beneficii spectaculoase pentru sănătate. Te revigorează complet!

Doctorul nutriționist Virgiliu Stroescu a fost veterinar, cercetător științific la Centrul de Medicină Sportivă și are doctoratul în modificări endocrinologice și metabolice. Supranumit și "apostolul alimentației sănătoase", doctorul Virgiliu Stroescu a fost medicul nutriționist al multor componenți ai Lotului Olimpic Român. Reputația sa de nutriționist a fost confirmată de colaborarea sa cu sportivi români de performanță.

Dr. Virgiliu Stroescu ȋmpărtăşeşte întreaga sa experientă prin ședințe de consiliere în nutriție și stil de viață.

"Cafeaua lui Virgil", o licoare miraculoasă


"Cafeaua" de pătrunjel a doctorului Virgiliu Stroescu, sau "Cafeaua lui Virgil", este o rețetă de succes a medicului nutriționist.

Ingrediente:

- 2 legături de pătrunjel proaspăt
- 1 lingură miere de albine
- 1 lămâie bio
- 1 lingură ulei de măsline
- jumătate de litru de apă

Cum se procedează

Se spală pătrunjelul verde, se taie și se adaugă în vasul unui blender, împreună cu mierea, lămâia tocată mărunt, cu tot cu coajă, fără sâmburi (dacă este naturală), sau sucul de lămâie, uleiul de măsline și apa. Se amestecă bine.

Se bea 1 ceașcă de cafea de pătrunjel (1 pahar), zilnic.

"Cand bei un pahar de acesta, indiferent de cât de obosit ești și cât de trist ești și amărât, simți întâi un fel de zguduitură în corp, se ridică părul și, după un sfert de oră, jumătate de oră, ești ca și cum te-ai fi sculat din somn", spune Virgiliu Stroescu, citat de topremediinaturiste.ro.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?