Cabral: "Şi divorţul nostru a venit"

 
Cabral
Cabral

Cabral a dat o veste cat se poate de trista. "Si divortul nostru a venit. Multi au prezis-o, stiu", si-a intitulat el un articol de pe blog. din fericire, prezentatorul face referire la telefonul sau de care "s-a despartit" recent.

 "Mi-aduc si-acum aminte, ne-am cunoscut in 2007. Intalnirea noastra a fost una frumoasa, de cand i-am atins trupul ne-am inteles bine. A venit 2008 si nu s-a schimbat nimic, apoi in 2009 si 2010 totul a fost bine, a venit 2011 si schimbarile nu ne-au afectat. 2012 a sosit si simteam nevoia de mai mult… dar am ramas, scrie Cancan.ro.

Apoi a venit 2013 si cand am vazut ca noutatea intarzie sa apara… ne-am dat seama ca trebuie sa ne despartim.

Si despartirea a avut loc de ceva timp, sunt deja vreo trei luni de cand am pus punct, dar aleg sa vorbesc acum despre asta pentru ca simt ca este momentul.", a scris prezentatorul emisiunii Casa Ibacka pe blogul sau personal.

 Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
anunt
15 Jan 18:29
SHI O SA MAI VINA O DATA SHI INCA O DATA... PENTRU CA ESTI ...ALATURI DE MULTZI ALTZII ...UN SOI DE VEDETA FARA MERIT, FARA VOIA TA... CAND CALITATEA UMANA INTERIOARA IMATURA NU POATE TZINE PASUL CU ORGOLIUL CONSOLIDAT EXCESIV PENTRU APARENTUL STATUT DE PERSONAJ PUBLIC ... ESTI DEVORAT DE SINELE TAU, INTR'UN CONTRAST PERMANENT ... VICTIMA A RELATIILOR PENTRU INTERES...INTR'O TZARA MACINATA DE PROBLEME FINANCIARE SI SOCIALE...
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?