Cabral este DEVASTAT. A MURIT!

 

Unul din cei mai buni prieteni ai lui Cabral, un câine de rasă "cane corso", a murit. Este vorba de unul dintre cei doi câini ai săi pe nume Thomas, scrie ziarulring.ro.

"Stau şi scriu şi lângă mine, pe un covoraş din acelea pătrate, stă Tiara, câinele nostru. Da, sforăie, pupa-i-aş trufa ei, doarme cu laba dreapta atingându-mi discret piciorul. Dacă mă mişc se trezeşte si se uită la mine. Aşteaptă să mă opresc din nou în altă poziţie, întinde iar una dintre labe şi după ce restabilește contactul fizic adoarme la loc. În stânga e alt covoraș pătrat. Unul verde. Pe el stătea Thomas. Stătea atunci când încă era cu noi. Probabil că dacă nu ai animale prin casă şi-n suflet nu vei înţelege când voi scrie că vederea acelui covoraș pătrat îmi întoarce sufletul pe dos. Pentru că Thomas a murit. S-a stins în câteva zile oribile, triste și chinuite, făcut ghem şi cu labuţele pline de tuburi. S-a stins cu noi alături, probabil incapabili să înţelegem cât îl durea. L-am ţinut pe pitic de labe, i-am vorbit, l-am alinat şi am sperat. Dar n-a mai putut. Au rămas după el milioane de amintiri", a scris Cabral pe blogul lui.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 -1
Diana
14 Nov 07:39
Locuri de munca urgente! Incheiati imediat contract legal si incepeti rapid o activitate noua, usoara, serioasa si profitabila! Foarte multi oameni au inceput deja sa lucreze! Seriozitatea noastra este absoluta! Primele castiguri au fost deja acordate! NU este joc piramidal sau MLM! Avem nevoie de operatori online care sa lucreze 3 ore pe zi si sa castige 300 dolari lunar! Pentru a afla detalii,trimiteti textul "Info" la adresa de email: dumitriudiana@ymail.com
Răspunde
2 -2
cristina
13 Nov 17:28
DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA .TE INTELEG FOARTE BINE SI MIE MI-A MURIT SUFLETUL PERECHE CARE MA IUBEA NECONDITIONAT .ERA O FETITA SKINY ERA NUMELE EI .ASTA PTC. AVEA FOARTE MULTA PIELE ==MASTIF NAPOLITAN == NICI ACUM NU POT SA O UIT SI ACUM DUPA 3 ANI O MAI PLING SI MA GINDESC LA EA .
Răspunde
1 -2
bLANITA
13 Nov 14:57
Da am şi eu o căţeluşă care are o tumoră.Am fost la medic cu ea şi nu mai are ce să îi facă.Suferă,şi toată durerea se răsfrânge în ochisorii ei.Stiu ce înseamnă un animal la care ţii. şi care suferă.Ţi se rupe sufletul că nu poţi să o ajuţi cu nimic.Geme ca un om mare atunci când are dureri mari.Suferinţa este cumplită.De multe ori plâng alături de ea.Insă mi-a lăsat o amintire frumoasă in loc.Un alt căţeluş pe care il iubesc.Ea incă mai trăieşte,aşa că vă înţeleg suferinţa d-le Cabral.
Răspunde
5 -2
Sanda Covesan
13 Nov 10:42
De cate ori pleaca un catel dintre noi,ia cu el o bucatica din inima noastra.Vine altul si adauga la loc acea bucatica lipsa.Daca traim suficient de mult,inima noastra devine mult mai buna! Inima de caine,Iubitorii de animale vor intelege cum este cu inima de caine!
Răspunde
3 -2
XianMian
13 Nov 13:55
2 Eu crede ca inima de catel este cea mai buna in ciorbica
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?