C. V. Tudor: Gigi Becali candidează pe listele PRM la europarlamentare

foto: NewsIn
foto: NewsIn
Printre candidaţi PRM la alegerile europarlamentare se numără şi patronul Stelei, Gigi Becali. Preşedintele PRM Corneliu Vadim Tudor a depus, miercuri, la Biroul Electoral Central, listele de candidaţi pentru europarlamentare.


Lista este deschisă de Corneliu Vadim Tudor iar cel de-al doilea candidat este George Becali. Liderul PRM spune că "Becali a primit această mână frăţească pe care i-am întins-o în mod dezinteresat". 

Gigi Becali a fost convins "şi de avocaţi, şi de membrii familiei sale" să candideze la Parlamentul European, acceptând oferta PRM.

C.V.Tudor a precizat că Becali a semnat adeziunea la PRM şi că, la rândul lui, i-a semnat carnetul de membru de partid.

"Din păcate ceva grav s-a întâmplat. Un om care nu a făcut absolut nimic rău, dimpotrivă a făcut bine cu prisosinţă, a fost arestat în mod samavolnic. Este inadmisibil ca o familie să fie înspăimântată atunci când nici nu au răsărit bine zorile", a spus Vadim Tudor.

Vadim: Gigi Becali se află în imperiul răului

Liderul PRM a calificat drept incalificabil ce s-a întâmplat în cazul lui Becali şi spune că acum el se află "în imperiul răului, este jefuit, este şantajat şi el stă la închisoare iar hoţii sunt în libertate".

"El are nevoie de ajutor pentru că justiţia are nevoie de ajutor. Acum câteva zile l-au arestat pe el, peste câteva zile vă pot aresta pe voi. Pentru ce? Pentru că nu mai are cineva reprezentarea şi conturul corect al lucrurilor în ţara asta?", susţine Vadim Tudor.

Vadim Tudor mai spune că "regimul discreţionar care este la putere acum a făcut din Gigi Becali un simbol".

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?