Burkina Faso şi Nairobi, pe lista destinaţiilor politicienilor români

 
Foto: RTV
Foto: RTV
Aleşii bat lumea în lung şi în lat şi ne reprezintă ţara unde cu gândul nu gândeşti. O senatoare va pleca tocmai în Burkina Faso la un seminar despre sănătatea reproducerii. Iar doi colegi deputaţi aşteaptă să îşi facă bagajele pentru a pleca în Kenya. Nu de tot.

Faceţi cunoştinţă cu doamna Minerva Boitan. Medic de mai bine de 30 de ani şi senator PNL de câteva luni. Abia s-a întors din Norvegia şi se pregăteşte pentru aventura vieţii....5 zile în Africa în Burkina Faso, fosta Voltă superioară.

"Vom începe cu capitala Coadadulu...Coadalalu ...nu ştiu nu cred că se pronunţă aşa", a spus Minerva Boitan, senator PNL.


Toate costurile sunt suportate de gazde, cu excepţia asigurării medicale şi a vaccinul împotriva febrei galbene.

"Ar putea să fie o experienţă destul de plăcută sper să am ce povesti", a afirmat senatoarea. 

La Camera Deputaţiilor, situaţia nu este chiar aşa de plăcută. Criza economică le încurcă aleşilor planurile de deplasări exotice. De exemplu, patru deputaţi au fost invitaţi la Nairobi, în Kenya, la Consiliul Director al Naţiunilor Unite privind aşezările umane, dar şefii camerei au cerut ca doar un parlamentar să plece.

Negocierile sunt în toi, pentru ca măcar doi politicieni să plece în Kenya. Cei care vor pleca trebuie să se vaccineze, preventiv, împotriva febrei galbene şi a malariei. În rest, e de bine. În această perioadă, în Kenya temperatura e plăcută, chiar răcoroasă noaptea.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?