Bunicul Luizei își strigă disperarea: "Am sperat că Revoluția va schimba ceva... Ce teatru ieftin!"

 

Astăzi, anchetatorii vor reconstitui moartea Luizei Melencu, după ce ieri au procedat la fel în cazul Alexandrei Măceșanu. Bunicul Luizei a răbufnit. "Teatru ieftin! Domnul Dincă nu are nicio emoție" au fost doar câva dintre afirmațiile omului îndurerat.

"Tot timpul am sperat că după acea revoluție vom avea o țară ca afară. Ne-au mințit, nu au fost în stare să facă nimic bun.

Domnul Dincă nu are nicio emoție. Pentru el, aceste reconstituiri nu au nicio semnficație. De la început am avut garanția că aici se joacă un teatru ieftin, de când am mers la Coșoveni, la acei milițieni", a declarat bunicul Luizei Melencu.

Anchetatorii continuă, astăzi, reconstituirea răpirii Luizei Melencu, fata de 18 ani, dispărută fără urmă în aprilie. În acest caz sunt semne de întrebare foarte mari. Gheorghe Dincă susține că nu își amintește foarte bine detaliile, iar la început i-a indus în eroare pe anchetatori privind locul unde ar fi aruncat rămășițele tinerei. Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Nelu
17 Sep 11:00
Ba nu! Revoluția sau mai bine zis reinvoluția a schimbat mult, chiar foate mult. Acum societatea a revenit în matca ei ancestrală: iobagi și stăpîni, iobagi care trebuie să plătească TVA și taxe pe căcăraze, iar noii stăpîni, boieri, moguli s-au împroprietărit cu averi de miliarde, făcute din taxele și impozitele iobagilor, că așa au fost făcute legile de mogulii din parlament, moguli făcuți la apelul de seară. Dar a mai apărut o clasă, clasa lefegiilor de curte, lefegii cu salarii sau/și pensii pe lună cît agoniseala unui iobag într-un an.
Răspunde
0 0
Ciuma rosie blestemata
17 Sep 10:43
a creat un MONSTRU LEGISLATIV unde criminalii si infractorii au parte de PROTECTIE si PROMOVARE oficiala pe BANII victimelor !!! Daca suni la 112 nu se auto-seziseaza nimeni, nu intereseaza pe nimeni ca un copil, o femeie, sau un om va fi omorit, violat, linsat, tilharit, ciopirtit in imediata perioada. Autoritatile asteapta ''plingere'' oficiala asa cum prevede LEGISLATIA !!! Aproape nu mai exista descurajare, pro-activitate, ... autoritatile stau in ingalare si asteapta ''plingerea'' sa poate sa vina sa numere mortii si ranitii ... pentru un criminal sau un borfas de la putere se aduc trupe suplimentare de jandarmi din toate colturile tarii ... RIDICOL si ABRUTIZANT !!! Legea junglei infractionale !!!
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?