Bunicii lui au murit. A mers să facă curat în casa lor. A dat covorul la o parte şi a avut un şoc!

După ce bunicii lui au murit, un bărbat a mers să facă curăţenie în casa lor. Era o casă veche în care se afla toată agoniseala de-o viaţă a celor doi bătrânei. Dar ce avea să descopere, avea să îi schimbe viaţa!Casa bătrâneilor se afla în Tennessee, Statele Unite şi avea şi o fermă. Tânărul a intrat în casă şi a început să facă ordine printre obiecte. La un moment dat, a observat un covor foarte ponosit în dulapul din camera bunicului. A decis imediat că trebuie să îl arunce.  A ridicat covorul şi a făcut o descoperire şoc.

A observat un disc de metal. Şi-a dat seama că era vorba de un seif subteran. Nu a reuşit să deschidă singur şi a apelat la un specialist.

A descoperit o adevărată capsulă a timpului din anii '30. Erau foarte multe monede vechi, o mulţime de cărţi vechi şi săculeţi cu monede de aur şi argint, bijuterii. Printre toate acestea, a descoperit şi trei bucăţi mari de argint foarte valoroase.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?