Bunica Andreei Bălan este în COMĂ. Săndel Bălan: „ Azi-dimineață nu mai reacționa”

 
Andreea Balan
Andreea Balan
Andreea Balan

Artista este devastată și plânge continuu din cauza bunicii ei, care este pe un pat de spital și are zilele numărate. Femeia se simte tot mai rău, iar tatăl ei ne-a povestit exact care este starea ei.

Episoadele triste în viața Andreei Bălan par să dureze la nesfârșit. După luni întregi în care a suferit din cauza despărtiri de Keo, cu care a avut o relație de 8 ani, faptul că ar putea să își piardă bunica, este o problemă care îi provoacă o altă suferință imensă. De câteva zile, bătrâna zace pe un pat de spital , unde starea i se agravează de la o zi la alta. Tatăl Andreei ne-a povestit cum se simte azi femeia în vârstă de 83 de ani. ”Nu prea mai au medicii ce să-i facă. S-au acumulat de-a lungul aniilor mai multe boli, nu foarte grave, dar acum este prea slăbită să poată fi operată, organismul nu mai rezistă. Nu știm ce va fi, dar nu e bine. Zilele trecute se mai mișca, ne mai trăgea de mână, credeam că va fi bine. Azi-dimineață m-a sunat fratele meu de la Galați și mi-a spus că nu mai reacționează, este pe ventilație, ca într-un fel de comă”, a povestit Săndel Bălan, în exclusivitate pentru realitatea.net

“Andreea suferă enorm, doar bunica ei a crescut-o”
Tatăl artistei ne-a mai povestit cât de afectată este Andreea în aceste zile. ”Andreea suferă enorm. Bunica ei a crescut-o și erau foarte apropiate. Abia a așteptat să ajungă la ea, să o vadă. Deja când a ajuns Andreea, mama mea era absentă, aproape în comă. Cel mai mult suferă că nu a reușit să îi ofere un strănepot, deși a încercat asta opt ani, dar viața nu e întotdeauna asa cum ne dorim”, a încheiat declarația, vizibil afectat, Săndel Bălan.

 

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
2 0
Eugenia Cimpoias
05 Sep 18:23
Dar strabunica ce mai face ? Ccati de ziaristi ,cct de stiri...
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?