Prăpăd după ploaie. Traficul în Bucureşti dat peste cap, viituri în Iași! (VIDEO)

 

Inundații în Capitala, după o ploaie torențială care a durat mai puțin de o jumătate de oră. Imagini apocaliptice au fost surprinse și pe un drum din județul Iași. A plouat atât de tare încât pe marginea șoselei s-a format o viitură care în câteva secunde a acaparat tot drumul. În cartierul Fundeni apa adunată pe șosea depășea roțile mașinilor. Străzile mai mici au devenit un coșmar. Nici în cartierul Pipera n-a scăat de inundaţii. Și acolo canalizarea s-a dovedit inutilă, iar traficul a fost paralizat pe alocuri.

Şi pe DN1, la intrarea spre capitală, din cauza volumului foarte mare de apă, s-au format bălţi uriaşe, iar trecătorii de pe trotuare n-au avut nicoio şansă se scape neudaţi. 

Potop a fost și în județul Iași.

Imaginile au fost surprinse de un șofer care circula pe Drumul județean 281 C, între Blăgești și Cotnari. Puhoiul de apă a năvălit pe asfalt și mașinile abia au mai putut să înainteze. 

O ploaie puternică s-a abătut și asupra municipiului Iași. Într-o intersecție canalizarea a cedat, iar apa a țâșnit ca dintr-o arteziană. Un pasaj rutier s-a transformat în lac și polițiștii au fost nevoiți să blocheze circulația. 

Miercuri seară, furtunile au făcut ravagii în vestul și sudul țării.  Un pârâu umflat de ploaie a făcut prăpăd în localitatea Slatina Timiș. Puhoaiele au năvălit în 40 de gospodării, pe străzi, dar și pe un drum județean.

Vijelia a smuls și acoperișul unui bloc din Craiova. Martorii au asemănat momentul cu o tornadă. 

În Pitești, mai multe beciuri și curți au fost inundate, iar vântul puternic a pus la pământ zeci de copaci. Trei mașini au fost avariate de arborii prăbușiți peste ele. În plus, fațada unui magazin din centrul orașului a fost distrusă de furtună. 

Și bulevardele din zona centrală a municipiului Râmnicu Vâlcea au devenit navigabile. Mașinile abia au putut înainta prin apa adâncă de câteva zeci de centimetri. În Mehedinţi, un bărbat a murit și o femeie se zbate între viață și moarte, după ce au fost loviţi de trăsnet. 

sursă video: Realitatea TV

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?