Bucureştiul de altădată va reînvia la Curtea Berarilor

 
Foto: wordpress.com
Foto: wordpress.com
Curtea Berarilor va găzdui, în această vară, spectacole de teatru bazate pe schiţele lui Caragiale rescrise de autori contemporani şi care vor fi jucate de actori ai Teatrului Nottara, în cadrul unui proiect intitulat "Redescoperă Bucureştiul, aşa cum a fost odată".
Strada Şelari nu va fi singurul loc din Centrul Istoric care va găzdui spectacole de teatru, iniţiatorii proiectului căutând în zonă străzi circulate, pentru ca piesele să fie vizionate de cât mai multă lume.

În cadrul proiectului vor fi montate, în Bucureşti, până la sfârşitul verii, 10 ceasuri stradale de epocă, aşezate în locuri istorice. Primele două ceasuri, împreună cu un panou cu istoria locului, au fost deja montate lângă Casa Capşa şi Palatul Regal.


"Noi am montat ceasurile, iar acum le dăm în grija primăriilor de sector, care vor angaja ceasornicari pentru buna lor funcţionare" a precizat Anca Echim, reprezentanta firmei Timişoreana, iniţiatoare proiectului. 

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?