Bossul Realitatea TV a luat o decizie radicală: își mută întreaga familie în Austria!

 

Cozmin Gușă, bossul Realitatea TV, a luat o decizie radicală: își mută întreaga familie în Austria! CANCAN.RO a obținut primele declarații ale cunoscutului consultant politic în legătură cu planurile sale. 

Andi și Daria, “comorile” lui Cozmin Gușă

În septembrie, Daria, fiica lui Cozmin Gușă, împlinește 16 ani. A dat admitere la Școala Americană din capitala Austriei și a fost acceptată în poate cea mai bine cotată instituție de profil din Europa. Ulterior, adolescenta are în plan să continue studiile în SUA.

În România, Daria a frecventat cursuri doar în sistemul de stat. A fost premiantă cu nota 10 și olimpică națională. În plus, vorbește fluent patru limbi străine, deși niciodată nu a primit meditații.

Andi este fiul lui Cozmin Gușă. La finalul lunii iunie va împlini 22 de ani. Termină, acum, disertația la Facultatea de Business Internațional, cursuri pe care le-a urmat la Rotterdam, în Olanda.

Recent, a fost admis la trei masters-uri în Viena, grație rezultatelor pe care le-a obținut. Motiv suficient să-și clădească un viitor în capitala Austriei. A acceptat, deja, să locuiască alături de sora lui, cei doi înțelegându-se perfect din toate punctele de vedere.

Va fonda la Viena o companie de consultanță

De altfel, Cozmin Gușă le-a și închiriat copiilor săi un apartament la Viena, unde să locuiască. De precizat că Andi este, la fel ca și tatăl său, pasionat de sporturile de contact. Campion la judo, tânărul își caută un club din Viena prin intermediul căruia să concureze în campionatul național din Austria.

Motivele prezentate mai sus sunt mai mult decât întemeiate pentru Cozmin Gușă să se stabilească, temporar, în Austria. Bossul Realitatea TV mai are, conform unor surse, un plan. Este decis să fondeze la Viena o companie de consultanță strategică pentru Balcanii de Vest, care să includă România, Moldova și țările din fosta Iugoslavie.

“Nu înseamnă că mă mut din România, dar…”

Compania va fi destinată oamenilor de afaceri sau politicienilor care doresc să relaționeze la Viena. Nu este exclusă consultanța electorală nici pentru politicienii austrieci.

Nu înseamnă că mă mut din România, dar voi sta destul de mult timp acolo fiindcă eu consider Viena un centru emergent pentru afacerile strategice de tip geo-economic sau politic-regionale în Balcanii de Vest. Este poate cel mai important centru. Voi fi acolo destul de des până o fondez (compania de consultanță, n.r.). Voi avea un personal internațional acolo și va fi ca o afacere de familie pe care Andi și Daria o vor putea duce mai departe”, a spus Cozmin Gușă pentru CANCAN.RO,
Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
MIHAI
31 May 14:20
De unde va incerca sa ne convinga ca padurile si gazul si petrolul sunt daunatoare Romaniei...
Răspunde
0 0
VarzoneCuCarnat
31 May 13:39
Dar de ce nu ne face un bine si sa se mute si el . Sa lase realitatea.tv in pace .Va avea mai multa audienta fara sa mai auzim "ããã...telespectatorii trebuie sa inteleagã...." .Zi zãu ca trebuie sa inteleaga cineva ceva din ineptiile tale ! Adicãtelea , pe bune !?!
Răspunde
0 0
Leila
31 May 12:16
Normal...nu mai este loc de hotie, se duce sa traiasca linistit cu ce a produs in Ro.
Răspunde
0 0
Interesant planul, da trebuie un sponsor ca lumea
31 May 09:24
sau mult chesh, nu?
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?