Boris Johnson este acuzat că a minţit-o pe regina Elisabeta a II-a, legat de Brexit

 
Boris Johnson
Boris Johnson

Acuzaţii grave la Londra. Reprezentanţii Partidului Naţional Scoţian îl acuză pe premierul Boris Johnson că a mintiţ-o pe regină când i-a cerut acesteia să suspende activitatea parlamentului. În replică, premierul britanic spune că nu a derutat-o şi nici nu a minţit-o pe Elisabeta a II-a, pe care o aşteaptă pe 14 octombrie să ţină discursul către naţiune, ca să se clarifice problemele din ultima perioadă din Parlament. 

După ce cea mai înaltă instanţă de apel din Scoţia a considerat ilegală decizia de suspendare a Parlamentului britanic, problemele apar pe bandă rulată pentru Boris Johnson.

Premierul este acuzat că a minţit-o pe regină în momentul în care i-a cerut să suspende activitatea parlamentului până pe 14 octombrie. Reprezentanţii Partidului Naţional din Scoţia, care sunt împotriva Brexit, spun că Boris Johnson a derutat-o pe Elisabeta a II-a ca să poată scoate Marea Britanie din Uniunea Europeană fără un acord.

Veştile rele pentru Boris Johnson nu se opresc aici. Fostul procuror general de la Londra a avertizat că prim-ministrul trebuie să respecte legea. În caz contrar, riscă să ajungă după gratii dacă refuză să amâne Brexit. 

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?