BOR, supărată pe instituțiile de presă: Suntem MÂHNIȚI!

 
Episcopul de Huşi judecat de un Consistoriu Arhieresc
Episcopul de Huşi judecat de un Consistoriu Arhieresc

Aflată în mijlocul mai multor scandaluri sexuale, Biserica Ortodoxă Română se arată foarte ”mânită” de dezvăluirile din presă din ultima vreme, denununțând un atac la adresa BOR.

"În timpul ședinței de lucru a Sfântului Sinod s-a luat act cu mâhnire de campania agresivă a unor posturi și rețele media îndreptată împotrivă slujitorilor Bisericii Ortodoxe Române, adesea în complicitate cu unii clerici răzvrătiți, campanie care produce multă întristare în rândul clerului și credincioșilor. Desigur, această atitudine negativă față de slujitorii Bisericii trebuie să ne apropie și mai mult de Iisus Hristos, Arhiereul veșnic și Capul Bisericii, Cel ce ne îndeamnă, zicând: „În lume necazuri veți avea, dar îndrăzniți, Eu am biruit lumea” (Ioan 16, 33) și ne asigură că nici porțile iadului nu vor birui Biserică Sa (cf. Matei 16, 18). în același timp, toți slujitorii Bisericii trebuie să respecte disciplina Bisericii și să-și înnoiască permanent viața spirituală, pentru o slujire pastorală cât mai corectă și responsabilă față de credincioșii pe care-i păstoresc", se arată în comunicatul Patriarhiei.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?