Bonurile de 200 de euro pentru elevii nevoiaşi vor fi roşii, culoarea PSD

 

În an electoral, guvernul a decis ca bonurile valorice de 200 de euro, ce se vor acorda elevilor nevoieaşi pentru a-şi cumpăra calculator, vor avea culoarea ROŞIE. Oficial, este o măsură de siguranţă, dar coincidenţa face ca PSD să fie singurul partid parlamentar care are roşu drept culoare dominantă.

Instituţia a pus în dezbatere un proiect de HG pentru a modifica anumite aspecte din legislaţia pentru aceste bonuri. potrivit edupedu.ro.

Documentul prezintă calendarul acordării acestor bonuri, din data de 19 aprilie, până când se pot depune cererile, până la achiziţioanrea, de către beneficiari, a calculatorelor, în perioada 24 iulie – 10 octombrie.

În privinţa schimbării de culoare, în nota de fundamentare se spune că aceasta este necesară pentru ca  "bonurile valorice emise în anul 2018 și anulate să nu fie folosite în anul curent. (...) Drept urmare, în 2019, pentru securizare, culoarea fundalului bonului valoric va fi roşu,” se arată în document."

Mostra de bon are aceeaşi nuanţă de roşu ca şi însemnele PSD, iar "coincidenţă" se întâmplă în anul în care în România sunt două rânduri de alegeri: europarlamentare, pe 26 mai şi prezidenţiale, în noiembrie sau decembrie. 

sursă foto: edupedu.ro/PSD, FB

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Sabotorii nationali sa renunte la pensile si salariile speciale !!!
02 Mar 09:01
Si sa se faca ceva odata REAL si CORECT si pentru copii si famiilile sarace din ruralul romaniei care traiesc ca in evul mediu !!! Se poate sa numai slugile sistemului au drepturi !!! Sint copii si familii care nu stiu ce inseamna o carte, o ciocolata, nu au de inde lua apa sau sa o incalzeasca, nu au inde munci (multumim tuturor celor care au pus ferme si fabrici gaj la banca ca apoi sa sifoneze banii si sa le inchida) ? Cind va exista legislatie si atitudine corecta in favoarea economiei private care sa aduca plus valoare reala fara masluiri de date !??Cind vedem actiuni reale, de durata, pentru viitor !
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?