Bombardamentele au semănat panică şi în oraşele israeliene

 
Foto: Realitatea TV
Foto: Realitatea TV
La Ashkelon tirurile Hamas nu cruţă civilii. Teama şi panica i-au scot pe oameni pe străzi la fiecare explozie speriaţi ca nu cumva căminul lor să fie următoarea ţintă. Peisajul este dezolant: case ciuruite, geamuri sparte şi acoperişuri distruse.

O altă rachetă a lovit oraşul Ashkelon, o mobilizare impresionantă de forţe la faţa locului. Pompierii, serviciul de ambulanţă şi poliţia au încercat să-şi facă datoria printre oamenii cu lacrimi în ochi şi disperarea pe chipuri.

Situaţia este mult mai cruntă în Gaza. Vineri, după o săptămână de bombardamente, Israelul a autorizat în sfârşit deschiderea punctului de trecere cu zona controlată de Hamas, însă pentru străini. Niciun român nu s-a aflat însă printre ei.

Acum autorităţile române fac tot posibilul să îi salveze pe compatrioţii noştri din zona de conflict. 

Intensitatea bombardamentelor israeliene şi iminenţa unei invazii terestre despart familii şi trimit oamenii în pribegie. Tristeţea şi disperarea domnesc peste tot.

 

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?