Emil Boc și vicepremierul Dîncu s-au jucat popice și tenis de masă

 

Vicepremierul Vasile Dîncu şi primarul Emil Boc au jucat, vineri, popice şi tenis de masă. Cei doi au luat parte la inaugurarea unui centru sportiv în Cluj Napoca. Investiția a fost de douăzeci de milioane de lei. 

Baza, care în momentul de faţă este cel mai modern parc sportiv şi de agrement din România, se află în cartierul clujean Gheorgheni şi a fost construită pe locul unui fost cartodrom. Cei doi politicieni nu au mai tăiat panglica, considerând că acest tip de inaugurări este depășit, ci au testat câteva dintre ofertele pe care baza sportivă le pune la dispoziția clujenilor, scrie DCNews.

”Nu am vrut să tăiem panglica pentru că ar trebui să trecem de acest tip de a face administraţie şi politică. Aici nu este vorba despre un proiect politic, ci de unul prin care am vrut să arătăm cum ar fi normal să funcţioneze legătura dintre administraţia locală şi cea centrală. Proiectul Primăriei Cluj-Napoca este unul excepţional, iar noi la Guvern nu putem finanţa vise sau dorinţe abstracte, ci proiecte foarte bune. Iar acesta este un exemplu de colaborare excepţională între Guvern şi administraţia locală. Mi se pare esenţial ca oraşele noastre să aibă baze sportive, centre de cultură, iar Cluj-Napoca este excepţional din acest punct de vedere. Cred că este o realizare cum nu se poate găsi în ţară, nu ştiu să existe un asemenea tip de complex, cu această asociere dintre sporturi”, a spus vicepremierul Vasile Dîncu.

Emil Boc a afirmat: ”Deschidem cea mai modernă şi frumoasă bază sportivă din istoria Clujului. Acest lucru a fost posibil datorită unui parteneriat dintre primărie, Ministerul Dezvoltării Regionale şi Compania Naţională de Investiţii (...). Dorim ca această bază să fie la îndemâna şi folosinţa clujenilor indiferent de vârstă şi resurse financiare. Pe această cale poate găsim şi noi talente care, din cauza resurselor financiare, poate nu se pot afirma”.

Baza sportivă se întinde pe o suprafaţă de 10 de hectare şi permite practicarea a numeroase sporturi, atât pe terenuri construite în aer liber, cât şi în interior. Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?