Boc: Au accelerat mişcarea mâinii pentru a spune că e lovitură

Traian Băsescu şi Emil Boc
Premierul Emil Boc crede că filmul cu Traian Băsescu, care a făcut înconjurul televiziunilor şi Internetului în ultimele zile, este un trucaj.


"Modul în care a fost prezentat demonstrează că a fost vorba de un trucaj. O să vă dau două argumente. Dacă această casetă era adevărată. Credeţi că la suspendarea preşedintelui din 2007, când miza era uriaşă, nu ar fi fost utilizată? Nu au avut-o pentru că au fabricat-o după aceea. În al doilea rând, se poate truca orice foarte uşor", a declarat Boc, în cadrul emisiunii 3x3 de la Realitatea TV.

Boc spune că tot acest incident reprezintă un semn de disperare din partea celor care aleargă după voturi.

"Se va întoare împotriva celor care au iniţiat-o pentru că românii nu pot fi păcăliţi. Specialiştii mi-au spus că s-a folosit un proces tehnic de accelerare. Mitingul a existat, întâmplarea a existat cu femeia de acolo. Au accelerat mişcarea mâinii pentru a spune că e lovitură", a mai spus Boc.

 

Articole recomandate


Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?