Bloc din Alba cu 150 de locatari fără forme legale, EVACUAT. Clădirea, demolată: ce se va construi

 

Saci de haine în fața blocului, bucăți de mobilă și copii care plâng pentru că nu înțeleg ce se întâmplă. Prima oră a dimineții a început cu scandal în blocul G2/Turturica din Alba Iulia unde a început evacuarea locatarilor. Oamenii nu renunță așa ușor și spun că nu au unde să meargă mai ales că au copii mici. 

Familiile sunt scoase pe rând de către jandarmii și polițiștii locali care au ajuns în cartier la primele ore ale zilei. Evacuarea blocului a început de la ora 8.00 și deja în fața lui s-au format câteva mormane de bagaje pe care stau copii. Din partea Primăriei Alba Iulia pare că nu este nimeni de față.

Primarul Mircea Hava a explicat pentru Alba24, vineri, situația.

”Blocul Turturica se evacuează conform legii. N-avem nici o problemă legată de rasă, de cutare. El se demolează pentru că trebuie demolat, după ce se evacuează” a spus Hava. Acesta a detaliat punctul de vedere al primăriei și a adăugat că Alba Iulia ”nu este azil”. Hava a spus că cei care sunt proprietari de camere în blocul respectiv vor fi despăgubiți după ce vor fi finalizate evaluările.

Oamenii spun că nu vor pleca pentru că nu au unde, iar unii dintre ei nici nu au apucat să-și adune lucrurile.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?