Blizzard prezintă the Unburied din Diablo 3 - VEZI GALERIE

 
FOTO: Realitatea.NET
FOTO: Realitatea.NET
FOTO: Realitatea.NET FOTO: Realitatea.NET FOTO: Realitatea.NET
Blizzard Entertainment este de o companie destul de zgârcită când vine vorba de promovarea unor proiecte în lucru, însă acum ne prezintă câteva imagini cu un nou inamic ce va putea fi întâlnit în Diablo 3.
Descrierea este destul de clară pentru „the Unburied”: „Născut din nenorocirea umană, aceste fiinţe se hrănesc cu suferinţă. Oriunde cadavrele sunt aruncate fără o ceremonie potrivită, the Unburied poate să apară.” Nu au fost puse la dispoziţie mai multe detalii, dar avem încrede în criza economică care trebuie să forţeze mâna Blizzard în a oferi mai multe comunității. 
 
Deşi aspectul vizual al Diablo 3 a fost contestat de o mare parte din comunitate pentru asemănarea cu World of Warcraft, Blizzard nu pare să fi luat în seamă propunerile. Diablo 3 arata la fel ca şi în ziua când a fost prezentat pentru prima oară. Cei care vor să vadă imaginile noi pot intra AICI.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?