"Black Panther", cel mai bun succes de casă după ,,Avatar''(VIDEO)

"Black Panther" a devenit primul film după "Avatar" (2009) care ocupă primul loc în box-office-ul nord-american pentru cinci săptămâni la rând. Pelicula, din a cărui distribuţie fac parte actori de culoare în vogă la Hollywood, precum Chadwick Boseman, Lupita Nyong'o, Angela Bassett, Forest Whitaker şi Daniel Kaluuya, a avut încasări de peste 607 milioane de dolari pe piaţa internă şi de 1,2 miliarde de dolari în întreaga lume."Black Panther", adaptarea pentru marele ecran a aventurilor primului supererou de culoare din universul Marvel, a doborât un nou record, devenind filmul cel mai des menţionat pe Twitter din istorie, informează Press Association.

Potrivit platformei de social media, superproducţia, în regia lui Ryan Coogler, a fost menţionată pe Twitter de peste 35 de milioane de ori, depăşind recordul stabilit înaintea sa de "Star Wars: The Force Awakens".

În săptămâna următoare este de aşteptat ca încasările "Black Panther" să le depăşească pe cele ale "The Avengers", producţia cu supereroi care a adus cele mai mari încasări până în prezent - fără a lua în considerare inflaţia.
Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?