Black Friday. Reduceri Vivre.ro la canapele și fotolii

 

Magazinul Vivre.ro a început campania de reduceri de Black Friday. Iată câteva modele de canapele și fotolii pe care să le cauți în oferta de Black Friday. Întreaga ofertă la canapele și fotolii de la Vivre de Black Friday o găsiți LA ACEST LINK. 

Iată câteva modele de canapele și fotolii pe care să le cauți în oferta Vivre.ro:

Canapea extensibilă Roots Wide Wenge și Orange. Material: cadru din lemn de pin, huse din 70% bumbac si 30% poliester, umplutura din lana si spuma. Mai multe detalii și alte oferte puteți găsi LA ACEST LINK.

Canapea extensibila 3 locuri Copenhague Turquoise. Material: structura din lemn masiv de fag si panouri compozite, tapiterie din poliester, suspensie cu arcuri zig-zag si ondulate, chingi elastice, umplutura sezut din spuma poliuretanica de inalta densitate, densitate umplutura sezut 30-35 kg/mc, umplutura spatar din spuma poliuretanica de inalta densitate, densitate umplutura spatar 21 kg/mc, captuseala sezut si spatar din bumbac 200 g/mp, picioare din lemn masiv. Mai multe detalii și alte oferte puteți găsi LA ACEST LINK.

Coltar extensibil reversibil Country Mint. Material: structura din lemn de pin, lemn de fag si panouri compozite, tapiterie din 92% poliester, 8% nailon, suspensie cu arcuri zig-zag si ondulate, umplutura din spuma poliuretanica de inalta densitate si vata, densitate umplutura sezut 25-30 kg/mc, densitate umplutura spatar 25 kg/mc, umplutura perne decorative din fulgi de spuma si bumbac. Mai multe detalii și alte oferte puteți găsi LA ACEST LINK.Fotoliu Rosalie Grey. Material: structura din lemn masiv de fag si lemn de stejar, tapiterie din catifea de poliester, umplutura sezut din spuma cu densitatea 30 kg/mc, umplutura spatar din spuma cu densitatea 25 kg/mc. Mai multe detalii și alte oferte puteți găsi LA ACEST LINK.

Fotoliu Gala Yellow. Material: structura din lemn masiv de fag si lemn de stejar, tapiterie din catifea de poliester, umplutura sezut din spuma cu densitatea 30 kg/mc, umplutura spatar din spuma cu densitatea 25 kg/mc. Mai multe detalii și alte oferte puteți găsi LA ACEST LINK.

Fotoliu Renne Grey. Material: picioare din lemn de mesteacan, structura din lemn de mesteacan, placaj, PAL si carton, tapiterie din poliester, umplutura sezut din spuma tip reflex cu densitatea de 20 kg/mc si fermitatea de 110 Newtoni, umplutura spatar din spuma tip CV cu densitatea de 21 kg/mc si fermitatea de 30 de Newtoni. Mai multe detalii și alte oferte puteți găsi LA ACEST LINK.

Canapea 2 locuri Hampstead Turquoise. Material: structura din lemn masiv de mesteacan si lemn masiv de fag vopsit, tapiterie din 92% poliester, 8% nailon, arcuri ondulate si zig-zag, umplutura din spuma poliuretanica, densitate umplutura sezut 30-35 kg/mc si 150 g vata, densitate umplutura spatar 20 kg/mc si 150 g vata. Mai multe detalii și alte oferte puteți găsi LA ACEST LINK.

Canapea 3 locuri Balzan Grey. Material: structura din lemn de fag si PAL, tapiterie din 100% poliester, umplutura sezut si spatar din spuma, densitate umplutura sezut 28 kg/mc. Mai multe detalii și alte oferte puteți găsi LA ACEST LINK.

Coltar stanga extensibil Manama Red. Material: structura din lemn si PAL, tapiterie din 100% poliester, umplutura sezut si spatar din spuma, densitate umplutura sezut 32 kg/mc. Mai multe detalii și alte oferte puteți găsi LA ACEST LINK.

Coltar extensibil stanga Orlando Gail Violet Black. Material: structura din lemn de fag si lemn de pin, picioare din otel, tapiterie din 100% poliester cu aspect de in, suspensie cu arcuri, umplutura din spuma poliuretanica, densitate umplutura sezut 28 kg/mc, densitate umplutura spatar 25 kg/mc, umplutura perne decorative din spuma. Mai multe detalii și alte oferte puteți găsi LA ACEST LINK.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?