Bitcoin le dă iarăşi palpitaţii investitorilor. A scăzut într-o zi

Bitcoin a înregistrat, vineri, o scădere de 4%, ajungând la cotaţia de 8.947 de dolari. Scăderea s-a datorat schimbărilor din această săptămână pe care Statele Unite şi Japonia le-au făcut în încercarea de a ţine sub control piaţa criptomonedelor, relatează BBC, citat de zf.ro.La începutul săptămânii, reprezentanţii mediul financiar al Japoniei au pedepsit şapte companii care tranzacţionează criptomonede, suspendând activitatea a două dintre ele, după ce din conturile clienţilor au fost furate  530 de milioane de dolari.

Mondele virtuale au avut un început de an agitat, cu prăbuşiri importante ale valorilor. În prezent bătălia s-a mutat în zona acceptării acestora de către societăţile financiare de top, dar şi în pivinţa modului în care vor fi reglementate, şi, implicit, acceptate de către participanţii la piaţa financiară.

Punctul maxim pentru bitcoin a fost atins în decembrie 2017, când a fost cotat la aproape 20.000 de dolari. Bitcoin a mai atins valoarea de 11.000 de dolari pe 29 ianuarie.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?