Biserica catolică a recunoscut: E un nou miracol, nu avem explicaţii ştiinţifice

Vindecarea unei călugăriței franceze în vârstă de 69 de ani, afectată de o gravă invaliditate, după un pelerinaj la sanctuarul Lourdes, a fost recunoscută ca ''miraculoasă',' duminică, de către episcopul de Beauvais, informează AFP.
Acesta este cel de-al 70-lea miracol recunoscut de Biserica Catolică în 160 de ani, precedentul miracol fiind recunoscut în 2013.

În iulie 2008, călugăriţa Bernadette Moriau a participat la pelerinajul de la sanctuarul de la Lourdes, unde a primit ritualul ungerii bolnavului.

Femeia a povestit că ''a simţit o senzaţie neobişnuită de relaxare şi de căldură în tot corpul'' şi ''a auzit un fel de voce interioară care i-a cerut să renunţe la corset şi la atele'', potrivit comunicatului diocezei.

Sora Bernadette Moriau a întrerupt în aceeaşi zi toate tratamentele.

''Observând că vindecarea respectivă a fost bruscă, rapidă, completă şi durabilă şi a rămas fără explicaţie în stadiul actual al cunoştinţelor noastre ştiinţifice'', Biserica a declarat ''caracterul miraculos al vindecării sorei Bernadette'', se precizează în textul transmis către AFP.

În noiembrie 2016, la Lourdes, cu ocazia reuniunii anuale, comitetul medical internaţional din Lourdes a confirmat ''vindecarea inexplicabilă, în stadiul actual al cunoaşterii ştiinţifice''.

O conferinţă de presă este programată pentru marţi dimineaţa la Beauvais, în prezenţa sorei Bernadette, a episcopului de Beauvais şi a preşedintelui Biroului de constatări medicale din Lourdes, Alessandro de Franciscis.


Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?