Bill Gates NU mai este cel mai bogat om din lume. Cine a trecut de pragul de 100 miliarde dolari

Bill Gates, întrecut de Jeff Bezos
Bill Gates, întrecut de Jeff Bezos

Jeff Bezos este cel mai bogat om din lume, potrivit celui mai nou top al miliardarilor, realizat de publicaţia Forbes. Este cea mai spectaculoasă creştere într-un singur an din ultimii 30 de ani.Fondatorul companiei Amazon are o avere de 112 miliarde de dolari, cu aproape 40 de miliarde mai mult decât anul trecut.

Este cea mai spectaculoasă creştere într-un singur an din 1987 încoace, de când revista Forbes a început să realizeze acest clasament. Bezos a devenit şi primul din lume care a trecut de pragul de 100 de miliarde de dolari.

Fondatorul Microsoft Bill Gates are o avere de 90 de miliarde de dolari şi se situează acum pe a doua poziţie. Podiumul este completat de investitorul Warren Buffet, care a strâns până acum 84 de miliarde de dolari.

Ion Ţiriac este singurul român inclus în acest top, cu o avere de 1,2 miliarde de dolari, care îl plasează pe locul 1.867, la nivel mondial.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?