BEJ a suplimentat numărul de buletine de vot în două secții de votare din stațiunile Sinaia și Cheia

 

Biroul Electoral Judeţean Prahova a dispus, duminică după-amiază, suplimentarea numărului de buletine de vot în două secţii de votare din staţiunile Sinaia şi Cheia, unde prezenţa la vot a depăşit sută la sută până la ora 17.15, numeroşi turişti mergând să voteze pe liste suplimentare.

Biroul Electoral Judeţean nr. 31 Prahova a decis, duminică după-amiază, ca secţiile de votare numerele 259 din staţiunea Sinaia şi 482 din staţiunea Cheia să primească câte 400 de buletine de vot în plus faţă de cele alocate iniţial, deciziile fiind luate după ce preşedinţii celor două secţii au sesizat că nu au la dispoziţie suficiente buletine de vot.

Conform deciziilor BEJ Prahova, buletinele suplimentare au fost transferate de la alte secţii din apropiere.

La secţia de votare numărul 259 din Sinaia prezenţa la vot este de peste 143 la sută, peste 500 de alegători votând pe liste suplimentare. Tot la Sinaia, prezenţa la vot a depăşit 108 la sută la o altă secţie de votare, unde numărul celor care au votat pe liste suplimentare este dublu faţă de cel al alegătorilor de pe listele permanente care s-au prezentat la urne.

De asemenea, la secţia de votare 482 din localitatea Cheia, staţiune turistică, prezenţa la vot este, duminică, la ora 17:15, de peste 120 la sută.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?