Beat

 

Cei mai mulți dintre noi au câte o poveste din categoria „ce-am făcut când am băut prea mult”, fie că este vorba despre ceva jenant, amuzant sau de-a dreptul penibil. Însă acest om din Karnataka a decis să ia legea în propriile sale mâini - la modul literal! - șocându-i pe cei de față și stârnind hohote de râs celor care au văzut imaginile devenite între timp virale.

Se știe că că oamenii tind să facă lucruri iraționale atunci când beau un pahar în plus. Sesizăm des acest fapt în jurul nostru și poate că unii dintre noi chiar am făcut astfel de lucruri.

Luați, de exemplu, cazul acestui om beat din Karnataka, care a decis să plece pe bicicletă de poliție. Asta nu a fost totul, omul a crezut că ar fi extrem de amuzant să fure și capacul polițistului, atât de mult încât el era vizibil răgușit de emoție.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?