Bețe-n roate pentru noul stadion Dinamo!

 

În aşteptarea unui nou stadion, dinamoviştii primesc numai veşti proaste. Proiectul de a ridica o nouă arenă pe locul actualului velodrom a mai primit o lovitură. Lucrările nu au început încă, iar iniţiativa riscă să fie blocată în instanţele judecătoreşti.Cicliştii care folosesc actualul velodrom, unic în ţară, au contactat un avocat şi au baza legală de a solicita blocarea proiectului. ProSport a stat de vorbă cu avocatul Adrian Cuculis, cel consultat de ciclişti în demersul lor.

“Aşa este, am vorbit cu mai mulţi sportivi, oameni care folosesc velodromul, foşti ciclişti care au făcut performanţă la nivel naţional şi chiar internaţional. Ei se antrenează acolo şi vom acţiona imediat ce va exista o Hotărâre Guvernamentală privind demolarea velodromului şi construcţia noului stadion.” 

Citește continuarea declarației pe realitateasportiva.net. Noua arenă din Ştefan cel Mare ar urma să aibă o capacitate de 18.000 de locuri.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?