Bătaie pe hârtie igienică în Brăila! Oamenii s-au călcat în picioare pentru a prinde oferta anunţată

Scene incredibile la Brăila, după ce zeci de oameni s-au călcat în picioare pentru a cumpăra hârtie igienică la un preţ redus.Zeci de oameni s-a călcat în picioare la propriu într-un hipermarket din Brăila, după ce retailerul a anunţat o ofertă de hârtie igienică la preţ redus. După ce a fost epuizat stocul de pe rafturi, oamenii au intrat peste angajaţii din depozit, pentru a se servi singuri, anunţă B1 TV.

O ofertă incredibilă la hârtie igienică, 20 role la mai puțin de 4,5 lei, a agitat spiritele în Brăila. A fost o luptă aprigă între cumpărători, printre rafturile unui hypermarket.

După ce stocul a fost epuizat, oamenii s-au aşezat la rând până ce angajaţii au scos din depozit pachete noi de hârtie igienică. Mai mulţi cumpărători nu au avut răbdare şi au intrat să se servească singuri în depozitul magazinului.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?