Bătaie într-un spital din Timiș. De la ce a plecat scandalul?

 

Nervi, înjurături și o bătaie în toată regula s-a încheiat prost pentru un tânăr în Timiș, conform realitateadetimis.net.

Totul s-a întâmplat la Lugoj, la intrarea în Spitalușl din Lugoj. Un tânăr a vrut să intre în unitatea medicală, însă nu a fost lăsat de paznic.

Omul nu s-a lăsat și l-a luat peste picior pe bărbatul de la poarta instituției. Cei doi bărbați au început să se jignească unul pe altul și de aici până la bătaie a fost doar un pas, scrie lugojinfo.ro.

Cei doi au început să își împartă pumni, loviturile paznicului au fost mai serioase și l-au trimis pe tânărul rival la urgențe.

În scurt timp la spital au ajuns și polițiștii, care au început cercetările și i-au întocmit paznicului un dosar penal pentru loviri și alte violențe. Polițiștii urmează să stabilească cu exactitate dacă paznicul a fost sau nu în legitimă apărare.

Acesta este al doilea caz de scandal în numai o săptămână, după ce un episod asemănător a avut loc la Spitalul Județean din Timișoara, unde o infirmieră s-a luat la bătaie cu un agent de pază pe holul spitalului.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?