Bătaie de joc la clubul Rapid: când spune că vrea promovarea, când anunţă că vinde tot

 

Principalul acţionar al Rapidului, Valerii Moraru, a anunţat din nou că este gata să vândă clubul. Patronul nu le-ar mai fi plătit salariile jucătorilor din noiembrie încoace.

"Astăzi dacă vine cineva dispus să preia clubul Rapid, îl dau cu 1 leu şi cu salariile plătite la zi. Suntem considerat un club mare din România, dar nu am vândut nici măcar un metru de publicitate pe stadion. Eu am făcut cât am putut. Știu că mi-am asumat anumite obligaţii, am încercat să le îndeplinesc, pe multe chiar am reuşit să le duc la capăt, şi o să încerc să mai rezolv dintre ele.

O problemă mare o reprezintă insolvenţa clubului. Am preluat echipa cu un mare deficit, nu uitaţi asta! Am plătit datorii din urmă, iar în acest moment Azuga Waters este singurul creditor al clubului. Nu avem nici măcar un sponsor, sunt şi salarii mari, dar încercăm să ne achităm de obligaţii. Recunosc, e destul de greu, mai ales că suntem în liga a II-a, să nu uităm", a declarat Moraru pentru Digi Sport.

Dacă situaţia incertă de la echipă va continua, jucătorii ameninţă că refuză să plece în cantonament.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?