Bătaie cu pumni și picioare, în centrul Aradului. Un bărbat a fost călcat în picioare, în stradă!

 
Bătaie cu pumni și picioare, în centrul Aradului. Un bărbat a fost călcat în picioare, în stradă!
Bătaie cu pumni și picioare, în centrul Aradului. Un bărbat a fost călcat în picioare, în stradă!
Bătaie cu pumni și picioare, în centrul Aradului. Un bărbat a fost călcat în picioare, în stradă! Bătaie cu pumni și picioare, în centrul Aradului. Un bărbat a fost călcat în picioare, în stradă!

Doi bărbați s-au călcat în picioare, la propriu, în centrul Aradului. Incidentul a avut loc într-o stație de taxi, iar din primele informații ar fi vorba despre un scandal conjugal. A fost nevoie de intervenția forțelor de ordine pentru a liniști spiritele.

Un grav incident a avut loc, vineri seara, în zona Boul Roșu, din centrul municipiului Arad, unde 2 bărbați, de 29 și 36 de ani, s-au luat la bătaie, călcându-se la propriu în picioare.

Conform Poliției Locale Arad, incidentul, care a avut loc în stația de taxi, a fost aplanat de un polițist local recent ieșit din serviciu, care se îndrepta către casă. Victima de 36 de ani a fost eliberată de omul legii din mâinile atacatorului său, de 29 ani de ani, acesta din urmă fiind imobilizat. A fost nevoie însă de intervenția altor polițiști locali pentru că atacatorul era deosebit de agresiv. La fața locului au fost chemați și jandarmii și polițiștii naționali, pentru a-l tempera pe agresor.


Conform purtătorului decuvânt al Jandarmeriei Arad, plt.adj. Dan Monoranu, „echipajul de jandarmerie aflat în serviciu a plecat de urgență la adresa indicată și împreună cu un echipaj de poliție locală au intervenit în aplanarea conflictului între doi bărbați și o femeie”.

Citește continuarea și VEZI IMAGINI pe realitateadearad.net.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?