Bătăi şi incendii ca-n filme. Imagini de la cel mai mare dezmăţ al anilor '70

O serie de fotografii cu începuturile cunoscutului festival Weeley, supranumit „Woodstock-ul Marii Britanii, au fost făcute publice. Acestea arată cum se distrau tinerii în urmă cu 46 de ani.Potrivit Daily Mail, în anii ’70, Weeley era ceva mai mult decât un mic sat din regiunea Essex, cu o populaţie sub 1.000 de locuitori. Mulţumită muncii umor tineri dedicaţi, acolo a început să se ţină un festival uriaş de muzică, aducând în zonă pest 150.000 de fani.

La prima ediţie, în 1971, au participat muzicieni precum Rod Stewart, Status Quo şi Mungo Jerry, iar fotografiile făcute la festival arată bătăi între grupări de motociclişti, corturi incendiate şi toalete murdare.

Imaginile de colecţie au fost compilate într-o carte de autorul şi prezentatorul radio Ray Vlark.

„Acest grupuri de oameni cu jachete de piele pe motociclete erau foarte fioroase când ajungeau la festivaluri, păsându-le puţin de cei care le ajungeau în cale”, a declarat Ray Clark, potrivit Daily Mail. Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?