Bătăi în mai multe supermarketuri din Franța pe un produs redus cu 70%

 

Lupte grele în mai multe supermarketuri din Franța, după ce un lanț de magazine a anunțat un discout generos la o cremă de alune cunsută în lumea întreagă.

Lanțul de magazine a oferit o reducere de 70% pentru cunoscutul produs, oborând prețurile de la 4.5 euro, la 1.4 euro, scrie BBC.

Scenele cu luptele pentru tigăi din magazinele din România s-au repetat în Franța. Oamenii s-au călcat în picioare pentru borcanele cu delicioasa cremă de alune.
”Sunt ca animalele. Au tras-o de păr pe o femeie, o bătrâna a fost lovită în cap, un bărbat sângera de la o mână” a povestit o clientă în presa franceză, citată de BBC.”Am încercat să intervenim, dar ne-au împins” a povestit un angajat al lanțului de supermarketuri.

Presa franceză mai relatează că stocurile s-au epuizat în 15 minute iar un client s-a ales cu un ochi vânăt. Scenele s-au derulat în mai multe magazine ale lanțului, în orașe diferite.

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?