Băsescu, reacţie spumoasă: Dăncilă a rămas tot Vasilica

 
Traian Băsescu nu își asumă protocoalele secrete
Traian Băsescu nu își asumă protocoalele secrete

Reacţie spumoasă a fostului preşedinte Traian Băsescu, după anunţul că PSD i-a retras spirijinul lui Tudorel Toader, iar Viorica Dăncilă a votat pentru. "P.S.: Până la urmă premierul Dăncilă a rămas tot Vasilica", a scris Traian Băsescu, Fostul preşedinte tocmai scria un text în care-şi exprima speranţa că e posibil ca Viorica Dăncilă să se elibereze de sub tutela lui Liviu Dragnea. 

"Am putea avea, în sfârşit, premier. (...) Remanierea în discuţie este doar o manevră specifică lui Dragnea în încercarea de a-şi mai introduce în guvern ceva clientelă supusă, având în vedere că premierul Dăncilă a început să-şi manifeste tot mai mult independenţa faţă de Titanul de Teleorman" scria Traian Băsescu într-o postare pe facebook.  

"Cu această mică analiză mă întreb dacă Cex-ul PSD va tolera şi această ultimă decizie a cucului prost care s-a cuibărit în capul Titanului din Teleorman. (..) Am putea avea, în sfârşit, premier, iar Dragnea ar deveni o amintire despre un fost preşedinte PSD căruia puterea absolută i-a instalat în creier un cuc prost." a mai scris Băsescu.

Între timp, a apărut ştirea că Tudorel Toader n-a fost iertat la şedinţa CEx al PSD şi i s-a retras spijinul politic. Traian Băsescu a adăugat un PS spumos: "Textul de mai sus a devenit tardiv după decizia PSD. Până la urmă premierul Dăncilă a rămas tot Vasilica."

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?