Traian Băsescu intervine în scandalul momentului: "Cât de nepăsător, prost sau sabotor poți fi?"

 

Fostul președinte al României Traian Băsescu intervine în forță în scandalul grevei de la Complexul Energetic Oltenia."Greu de imaginat ! 

Era greu de imaginat că în iarna anului 2018 un mare complex energetic cum este cel de la Rovinari ar putea trece la reducerea producţiei de energie electrică prin oprirea unui grup energetic, urmare a lipsei cărbunelui din depozite . Mai mult, alte două grupuri ale centralei de la Rovinari sunt pe punctul de a fi oprite tot din lipsa cărbunelui în depozite.

Oare cât de nepăsător, prost sau sabotor poate fi un ministru al energiei sau un director general, care nu veghează la formarea stocurilor de cărbune pentru iarnă, când în subordinea aceluiaşi ministru sau în subordinea aceluişi director general al Complexului Energetic Oltenia, se află şi exploatarea de cărbune şi producerea de energie electrică.

Afară din funcţii incompetenţilor !" , scrie Traian Băsescu pe Facebook.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
E sabotaj sau tradare ,bre ?
18 Jan 09:16
Dl Băsescu ,ca „Ofiterul stie multe si ne-nvață și pe noi”.Credeti ca e o mâna criminala de care se ocupa altădata SRI ?Prea s-au pregătit sa ne vânda porci,după ce dl Ciorbea a desfiitat „Comtimul ”,prin anii 90 .Sau ziceti ca sunt compradori icișa pe la noi ?Si furnica de e furnica si tot face provizii de iarna.Grerele .doar cântă sau joaca ,sau pe amndouă!
Răspunde
0 0
Gogosel
17 Jan 16:59
Domnuu Base, mai competenti nu exista la pizide !!! E maximum posibil !!! Pina nu se duce generatia asta de gainari nu mai gasim nimic ...
Răspunde
0 0
johnneil
17 Jan 15:15
Vinovatul de serviciu este SOROS.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?