România 2019 : Mihai Chirică - Iaşiul pregăteşte un independent pentru europarlamentare

 

Dezvăluire în premieră la emisiunea "România 2019", moderată de Cozmin Guşă, făcută de primarul ex-PSD al Iaşiului, Mihai Chirică. Acesta susţine că este foarte posibil ca în zonă să apară un candidat independent în cursă pentru Bruxelles.    Dezvăluirea a venit în momentul în care Mihai Chirică a fost întrebat de Cozmin Guşă ce planuri are la viitoarele alegeri şi dacî acordă vreo miză europarlamentarelor. 

"Mă gândeam la un candidat independent. Nu am ascuns că sunt oameni valoroşi care candidează, dar p asemenea candidatură locală se pregăteşte şi se pregăteşte intens. Ţinem la valorile europene, asta este spre ceea ce tindem şi dorim şi poate tocmai de aceea este foarte important să avem oameni au loculuiu care să reprezinte interesele locale, Iaşiul este un oraş cu o poziţie şi un rol deosebit", a afirmat Chirică.

Importanţa anunţului a fost punctată şi de către realizatorulu emisiunii "România 2019". "Aşadar, se pregăteşte un independent la europarlamentare care să reprezinte regiunea cu specificul ei de graniţă a UE şi frontieră a NATO. Iaşi are un rol specific, intersant, similar cu cel al Constanţei la Marea Neagră", a punctat Cozmin Guşă.


Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Eduard
24 Mar 08:23
Gregoriana Tudoran
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?