Băsescu despre numirea lui Săftoiu la SIE: Ţi-a poftit sufleţelul să-ţi fie soţul şef de serviciu secret, ţi l-a făcut preşedintele

 
Adriana Săftoiu şi Traian Băsescu
Adriana Săftoiu şi Traian Băsescu
Traian Băsescu a dezvăluit într-o emisiune televizată cum a ajuns Claudiu Săftoiu şef la SIE: Aşa i-a dorit sufleţelul soţiei acestuia, Adriana Săftoiu, care era pe atunci consilier prezidenţial. Adriana Săftoiu dezminte şi spune că este grav dacă un şef de stat face astfel de numiri pentru capriciul unei angajate.


"Unii au plecat, alţii au venit. N-aş discuta acum de consilieri. După ce-mi termin al doilea mandat, pentru că unii dintre ei şi-au luat libertatea să vorbească despre mine, deşi au depus un angajament de loialitate. Cel mai urât lucru este ca după ce te-a luat cineva dintr-un purtător de cuvânt, te-a făcut ministru, consilier prezidenţial este rang de ministru. Ţi-a poftit sufleţelul să-ţi fie soţul şef de serviciu secret. Ţi l-a făcut preşedintele şef de serviciu secret. Şi când constaţi că e căciula mai mare decât capul soţului, să te superi că ţi l-a schimbat. Păi cine l-a pus să vorbească prostii?", a spus Băsescu referindu-se la modul cum a ajuns Claudiu Săftoiu şef la SIE.

Fostul consilier prezidenţial Adriana Săftoiu dezminte cele afirmate de Traian Băsescu.
"Vreau să cred că un preşedinte de ţară nu numeşte şeful de Servicii pentru capriciul unei angajate. Indiferent cine ar fi ea. Vreau să cred că este doar  supărarea domnului preşedinte.  Nu vreau să cred că este adevărat. Nu există niciun angajament de loialitate faţă de Traian Băsescu sau faţă de persoana preşedintelui. Doamna Udrea a fost singura care şi-a amintit, după ce a plecat de la Cotroceni, lucruri care s-au petrecut la Cotroceni", a declarat Adriana Săftoiu.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?