Băsescu s-a dezlănțuit: ,, Nu voiam să mă implic, dar noua măciucă politică numită CNSAS mă obligă''

 
Traian Băsescu
Traian Băsescu

Fostul președinte Traian Băsescu respinge categoric acuzaţiile şi interpretarea CNSAS!

Europarlamentarul spune că a vrut să nu se implice în această campanie, dar atacurile au tot soiul de interesaţi şi îl obligă să se apăre de noua ”măciucă politică numită CNSAS„.

”Resping categoric acuzaţiile şi interpretarea CNSAS !
Ce–i drept, în disputa cu CNSAS am pierdut în primă instanţă la Curtea de Apel Bucureşti. Nu m-am aşteptat chiar dacă jurisprudenţa ICCJ nu îmi îndreptăţea optimismul.
Cu un Consiliu format numai din oameni desemnaţi de partide, Consiliul CNSAS a aprobat o Acţiune în Constatare care mă vizează şi care deformează adevărul până la limita minciunii.
CNSAS a recurs la formularea unor acuzaţii care nu au nimic comun cu realitatea vremii, utilizând două note care nu au produs nici un efect negativ.


În susţinerea punctului său de vedere CNSAS utilizează formulări decisive care nu există în cele două note, nu recunoaşte aplicabilitatea legilor şi regulamentelor militare şi de asemenea nu menţionează nimic despre statutul celor doi elevi caporali în raport cu Securitatea.
Din păcate, în instanţă, judecătorul a crezut mai mult în actul bine ticluite de CNSAS care deforma realităţile de acum 45 de ani, decât în cele susţinute de mine.
Cert este că mă voi apăra de acţiunea CNSAS, cert este că acest dosar s-a anunţat în campania pentru Parlamentul European şi s-a finalizat de la primul termen în campania prezidenţială.
Şi mai este o certitudine: am vrut să nu mă implic în această campanie, dar atacurile au tot soiul de interesaţi şi mă obligă să mă apăr de noua măciucă politică numită CNSAS.
PS - în timp ce "patrioţii furioşi" se străduiau să mă acuze acasă, la Strasburg eu obţineam un vot în Parlamentul European în care pentru prima dată se recunoaşte că prin Pactul Ribendrop - Molotov României i-au fost smulse teritorii care nu i-au mai fost returnate”, a scris Traian Băsescu pe Facebook.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
jan
23 Sep 09:08
In aceasta democratie originala, fostii ofiteri de securitate primesc pensii speciale, din taxele si impzitele urmasilor celor pe care i-au ostracizat, in timp ce persoabele considerate colaboratorii lor civili, sunt stigmatizati in piata publica. "Curat murdar, coane Fanica !"
Răspunde
0 0
Esti un borfas comparativ cu Mona Musca !!!
22 Sep 22:14
Asa ai ajuns comandant de nava, stropitoareo !!!
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?